Mustafa sonuçtan çok memnun

DEPSAŞ Enerji Dicle Elektrik Abonelik Fesih Başvurusu

DEPSAŞ Enerji Dicle Elektrik Abonelik Fesih Başvurusu
26 Ağustos 2024 14:48

15.08.2024 tarihinde elektrik için e-devlet üzerinden bireysel abonelik fesih başvurusu yaptım. Normal şartlarda 2 iş günü içerisinde enerjinin kesileceği 5 iş günü içerisinde depozito ücretinin hesaba yatırılacağı belirtiliyor ancak aradan 11 gün geçmesine rağmen hâlâ enerji kesilmemiş olarak görünüyor. Müşteri hizmetlerini aradım kesilme emrinin verildiğini söylediler. Detaylı bilgi için 0 414 280 8630 numaralı telefonu aramamı belirttiler. Dedikleri numarayı aradım konunun kendileri ile alakalı olmadığını 0 414 280 3350 numaralı telefonu aramamı söylediler. Bu numarayı da aradım ve operatöre bağlandım operatör bir yere aktardı ama aktardığı numara açmadı, daha sonra birkaç defa daha aradım bu kez operatörde telefonu açmadı. Sonuç olarak neden hâlâ enerji kesilmedi? Konuyla ilgili bunca uğraşmama rağmen neden enerjinin kesilmeme nedeniyle ilgili net bilgi alamadım?

26 Ağustos 2024 15:02 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Elektrik Abonelik Fesih Ve Para İadesi Süreci Çok Yavaş İlerliyor

Hakan
30 Haziran 11:41
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
06 Ocak 10:16

03 Mart 21:39

Aydem Perakende Elektrik Aboneliği İptal Ve Yeniden Aktivasyon Sorunu

19 Mart 12:42
Aykan sonuçtan çok memnun

Aykan
12 Ağustos 2024 00:30
"İlgili arkadaşlar hızlıca abonelik işlemlerini tamamlattılar. Ayrıca probleme ilişkin kök nedene ulaşmak için 360 derece her şeyi kontrol etmeleri işletme ve hizmet kalitesi için çok değerli. Çok teşekkürler."