Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Kombi Mağduriyeti: Soğukta Kalan Ev

Yeni Kombi Mağduriyeti: Soğukta Kalan Ev
23 Aralık 2024 23:38

Sıfır kombi aldık. Daha 5 ay garantimiz var ama çalıştırmaya başladığımızdan beri sıcak su vermiyor. Evimiz yerden ısıtma, sıcak su da olmayınca ev ısınmıyor. Bu soğukta buz gibi evde duruyoruz ve suyu kullanamıyoruz. Buna rağmen 2 bin lira boşuna doğalgaz faturası ödedim. Kaç kere servis çağırdım, arıza var dediler. Eşanjör filtre temizliği yapıp gittiler. Sorun kombide, 2 gün sonra tekrar taşlaşıp tıkanıyor ve suyu kesiyor. Ben değişim talebi edince de tesisatınız sorunlu deniyor. Tesisat kontrolü de yaptırdım, temizliğini de yaptırdım. Hiçbir sorun yok. Ben emekli insanım, tekrar benden kaynaklanmayan bir sorun için bu kadar büyük bir firmadan alışveriş yapmışken sıfırdan bir daha kombi alacak durumum yok. Bu fabrika hatasının telafi edilmesini talep ediyorum, yoksa Tüketici Hakları'na kadar şikayetimi ileteceğim. Teşekkürler.

24 Aralık 2024 09:03 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Büşra T., Bizim için çok değerli olan görüş ve geri bildirimlerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri Deneyimi Yetkilimiz, başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Süreç içerisinde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Saygılarımızla, DemirDöküm – Tüketici Deneyim Yönetimi

Mesut

Aynı sorunu bende yaşıyorum aynı kombi bende de var ve anlattığınız sorunun aynısı eşanjör tıkanıyor

Büşra

Napilcak peki bana yardım etmiyorlar sorun sizde deyip gidiyorlar

Garantili Kombiye Ücret Talebi Ve Mağduriyetim Giderilmiyor

08 Ağustos 13:38
Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 14:48
Yanıltıcı Bilgiler Ve Garanti Karmaşası
Ali sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Kombi İle Bitmeyen Sorunlar

02 Aralık 2024 12:48