Akgun sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Şofben Pişmanlıktır Bizi Mağdur Etti

01 Mayıs 2023 20:06

Ben Kahramanmaraş / Elbistan ilcesinde afet bölgesinde yaşıyorum. Son zamanlarda çektiğimiz stres yetmez gibi bir de DemirDöküm şofbenin bize yaşattığı mağduriyet eklendi Merkezi sistemli daireme DemirDöküm l 350 f 14 litre hermetik şofben aldım kurulumunu yaptırdıktan sonra 25.04.2023 tarihinde DemirDöküm yetkili servisi tarafından ilk çalıştırması yapılıp garantiye alindi bizim hikayemiz bundan sonra başladı. Şofbeni 5 dakika bile kullanamadan arıza verdi. Ateşlemeyi kesti DemirDöküm teknik servisindeki yetkili arkadaşlar uğraştı sorunun bacada olduğunu bacanın orijinal olmadığını söylediler ve gittiler. Bunun üzerine DemirDöküm Baca ve uzatmaların üzerinde QR kodu olmasına rağmen yeniden baca uzatması aldım taktırdıktan sonra yine aynı arızayı verdi. Arıza kaydı oluşturduk teknik servis gelip tekrar baktı yine baca ve uzatma da sorun olduğunu şofbenin arıza kodu vermediğini belirtti ve gittiler. Bunun üzerine DemirDöküm den tekrar baca dirsek ve baca uzatması aldım taktırdım yine aynı ateşleme arızasını verdi. Şofben açıldıktan 2 dakika sonra yanmayı kesiyor ama herhangi bir arıza kodu vermiyor s baca dirsek ve her seferinde bunları takacak ustanın ücreti derken cebimden çıkan para şofbenin yari parasını geçti. Aşırı derecede mağdur olduk. Maddi sıkıntım olmasa bu şofbeni kullanmayı bir kenara bırakın gözümün önünde bile görmek istemeden değiştirirdim bir an önce mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

01 Mayıs 2023 21:05 (Şikayetten 59 dakika sonra)
Akgun
04 Mayıs 2023 18:14

Şikayet oluşturalı 3 gün oldu en küçük bir gelişme yok arayıp servis gelecek dediniz bırakın gelmesini arayan yok ilk çalıştırmadan sonra hizmet şartlarında 10 gün içinde tamir edilmeyen ürün yerine aynı özellikte yenisi temin edilir diye yazmışsınız arizq kaydı oluşturalı 10 gün oldu sizin keyfinizi beklemektense hukuki yoldan hakkımı arayacağım sizden ürün aldığım için Yazıklar olsun bana

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Şofbenin Kronik Arızası Ve Yüksek Servis Ücreti Mağduriyeti

08 Kasım 23:11
DemirDöküm Şofbenin Kronik Arızası Ve Yüksek Servis Ücreti Mağduriyeti

Yeni Alınan Şofbenin Sıcak Su Sorunu Ve Servis Yetersizliği

27 Eylül 13:26
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Şofben F1 Arızası Ve Parça Temininde Gecikme

30 Nisan 16:33
Handan sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 17:10
DemirDöküm'den Çifte Çekim: İade Bekleyen Müşteri
Metehan sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Şofbende Sürekli Sıcak-Soğuk Su Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

05 Eylül 14:39