Murat sonuçtan çok memnun

DemirDöküm Ademix Kombi Isıtmıyor

27 Ocak 2024 22:19
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Özelikle Bircan Hanıma teşekkür ederim sürecin başından sonuna kadar ilgilendi bizimle. Kombimiz değişti şu an stabil çalışıyor problem yok Yılların markası DemirDöküm e güvenmekle en doğrusunu yapmışız”

DemirDöküm ademix 18/24 kombi aldık sıfır kurulumu servis tarafından yapıldı.
Petekler ısınmıyor. Peteklerin derecesini 75 yükseltmeme rağmen 50 dereceyi geçmiyor.
Arıza kaydı oluşturduk servis iki kez gelip yaptı yine aynı arıza var ve devam ediyor.
Parametre arızası denildi cihaz kendini korumaya alıyor dedi yetkili servis.
Ondan dolayı bu şekilde kullanmaya devam edeceksiniz denildi
Yılların markası diye güvendik maalesef sonuç hezimet değişim talep ediyorum artık gelip kombiye ayar vermesinler çünkü sonuç yine aynı oluyor.

29 Ocak 2024 08:58 (Şikayetten 1 gün sonra)
31 Ocak 2024 17:15

31.01.2024 Saat 17:00 da yetkili servis geldi Bu gelişleri 3. Sefer oldu Arıza giderilemedi aekran kartı arızalı denildi Ellerinde olmadığından sipariş verileceği söylendi Ben kabul etmedim Değişim talep ediyorum Sıfır ürün aldık Orası burası değişmesini istemiyorum Nitromix model kombi yollayın lütfen

07 Şubat 2024 21:53

07.02.2024 tarihinde saat 16:00 da teknik servis 4. Defa geldi ana kart ve ekran kartı değişimi yapılıp denendi problem devam etti eski parçaları geri taktılar. İstanbul'da hoca diye tabir ettikleri eğitmenlerini aradılar yetkili servisteki arkadaşlar. En son topraklama kablosundan olabilir dediler. Elektrikçi gelip topraklama çekti problem devam etti halen Yine parametre ayarı yaptılar geçici olarak. Problem olursa arayın dediler arkadaşlar. Kısacası gelen ekipte çok yoruldu, bizde öyle ama mağdur olan tabi tüketici olan biziz bu denli yılların büyük markası değişim yapmamasındaki mantığı anlamış değilim. Lütfen değişimi bir an önce gerçekleştirin.

23 Şubat 2024 13:45

Emre
Emre

Bende de aynı 18 24, KW ademix aldım ev ısınmıyor petekler ısınıyor sadece bir de kombide sorun yok diyorlar

22 Ekim 2024 10:39

Yeni Alınan Kombinin Isıtma Sorunu Ve Servis Belirsizliği