Marmara Forum DeFacto Personel Şikayeti

Tuğba
19 Kasım 2024 13:46

17.11.2024'de yani dün akşam saat 21.30 sularında Marmara Forum alışveriş merkezi DeFacto markasından hediye olarak kaban aldım başta hediye paketi istedim orada işlemi alan erkek kasiyer onun için hediye paketi olmadığını söyledi tamam dedim sonrasında normal poşetledi ama hediye olarak aldığımı bildiği halde fiyat etiketini çıkarmamış.

Bende çıkartmıştır diye düşünerek güvendiğim için hiç bakma gereğinde bulunmadım bugün hediyemi verdiğim kişi üstünde fiyat etiketi olduğunu söyledi benim için çok utanç verici bir durum hüsran bir alışveriş oldu kasiyerin hatası yüzünden bu durumu yaşadım tam bir fiyasko.

Bir daha asla DeFacto markasından alışveriş yapmayı düşünmüyorum dün işlemi alan arkadaşın da uyarılmasını rica ediyorum bir daha bu durumu yaşamam zaten alışveriş yapmayacağım ama en azından başkaları bu durumu yaşamasın

19 Kasım 2024 13:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Tuğba C., 30701082 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

19 Kasım 2024 14:19

Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
26 Ocak 2024 11:13
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Sedat
06 Şubat 2025 15:27
Tayfur sonuçtan çok memnun

Tayfur
24 Mayıs 2024 22:06
"Müşteri hizmetleri merve hanıma teşekkür ederim 😇"
DeFacto Mağazadan Sipariş Sorunu
DeFacto Mağazadan Sipariş Sorunu