Satılmış sonuçtan çok memnun

01 Haziran 2024 09:46
Satılmış'ın Teşekkür Mesajı
“İlgililerin tamamına teşekkür ederim.”

Mağazadan deneyerek ve beğenerek aldığım bir tişört ve bir gömleği, tüm kıyafetlerimi yıkadığım gibi çamaşır makinesinde elde yıkama modunda yıkayıp ütüledim. Ancak giydiğimde iki bedene yakın çektiğini gördüm. Daha önce çok tercih ettiğim bir marka değildi ve sanırım bu kararım doğruymuş. Ürünleri mağazaya götürmeme gerek bile duymuyorum çünkü büyük ihtimalle 'yıkandığı için alamayız' cevabıyla karşılaşacağım. En azından ürünlerinizi incelemenizi rica ediyorum. Ürün bilgi ve etiketleri ekte sunulmuştur.

01 Haziran 2024 10:16 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Satılmış Y., 28943136 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

02 Haziran 2024 14:15

DeFacto yetkililerine teşekkür ederim. Şikayetimi 24 saat geçmeden çözüme ulaştırdılar. Ürünü iade aldılar. Bugüne kadar yaşadığım en hızlı çözüm süreci.

02 Haziran 2024 14:16

İlgililerin tamamına teşekkür ederim.

Samet sonuçtan çok memnun

Samet
26 Temmuz 2023 12:47
"1 haftalık süreç boyunca her gün arayarak ilgilendiler. İlginiz için teşekkürler,"
DeFacto Beden Tutarsızlığı Ve Solmuş Renk Sorunu
Hatice sonuçtan çok memnun

Kokulu Pantolon İadesinde Etiket Nedeniyle Mağduriyet Ve Olumsuz Mağaza İletişimi

Hatice
29 Haziran 2025 11:41
"Hem DeFacto ya hem de benim problemim ile ilgilenen H****hanıma çok teşekkür ediyorum 🙏🏻 o kadar nezaketle yaklaşıldı ki, bir müşteri olarak kendimi çok özel hissetmemin yanı sıra bir markaya beni adeta aşık ettiler 🩷 Gönderilen hediye de, Elle yazılmış not da, adıma özel hediye paketi de muhteşemdi. Hemen tekrar alışveriş yapmak için uygulamaya gidiyorum 😊"
Tutku sonuçtan çok memnun

Tutku
20 Mayıs 2024 00:20
"Melisa hanım süreci hızlı ve başarılı şekilde yönetti. Teşekkür ederim"

DeFacto Kategorileri