Ceyda sonuçtan çok memnun

DeFacto'dan Alınan Tek Yıkamada 2 Beden Küçülen Gömlek.

Ceyda
09 Nisan 2024 12:56

1 hafta önce DeFacto'dan aldığım gömlek yıkama talimatında 30 derecede yıkanması gerekiyor ibaresine güvenerek yıkadım. Üstelik salaş durması için kendime göre 1 beden büyük aldığım gömlek yıkandıktan sonra 2 beden küçüldü. Giyebilecek gibi değil şu an. Oysa beğenip diğer renklerini de almıştım. Şimdi elimde bir defa giyilmiş ve yıkanmış düdük gibi kalmış bir gömlek. Ve henüz yıkanmamış giyilmemiş, yıkanırsa küçülecek diğer renkleri mevcut. Yazık. Aldığınız parayı azcık hak edin! Kalite konusunda değiştiğinizi sanmıştım ama hala değişmemiş. Gerek dikişleri gerek kumaşları kötü ürünler satıyorsunuz. Kimse görsele aldanıp alma sın

09 Nisan 2024 12:59 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Ceyda E., 28433269 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

11 Nisan 2024 12:53

Yağmur sonuçtan çok memnun

Yağmur
23 Mayıs 2024 16:18
"Fatih şube müdürü iade alındıktan sonra tekrardan özür için aradı ilginiz için teşekkür ederim."
DeFacto Büyük Bir Hüsran.!

DeFacto Ürünlerinde Kalite Sorunu: Yazlık Gömlekler Ve Renk Atan Pantolon

08 Mayıs 2024 14:44
DeFacto Ürünlerin İlk Yıkamada Çekmesi, Kumaş Kalitesizliği
Mehmet sonuçtan çok memnun

20 Ekim 2023 20:54
"Çankırı yunus AVM şubesine ve DeFacto nun Şikayetvar ekibinden melisa hanıma teşekkür ederim çok yardımcı oldular hemen ertesi güne halloldu"

Ayşenur
30 Temmuz 2023 13:31