Daffne Dermokozmetik'ten Aldığım Imunol 150 Ml Şurup Vitamin Orijinalliği Şüpheli Geldi

31 Ekim 2023 14:2920.324

Daffne dermokozmetik'ten aldığım Imunol 150 ml şurup vitamin internetten daffne dermokozmetik'ten aldım. Orijinalliği şüpheli ürün gönderildi.

Ürünün şişesi ve kutusu orijinali farklı ürünün kıvamı, rengi ve tadı değişik ve gözle görülebilecek şekilde orijinalliği şüpheli olduğu belli.

Ürünü eczaneye götürdüm. Eczanede anormal buldu ve ürünü kesinlikle kullanmamamız gerektiğini söyledi. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmaz. Siteden şikayetçiyim.

1 Destek
1 Kasım 2023 13:18 (Şikayetten 22 saat sonra)

Merhaba efendim, öncelikle alışverişinizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Satışını yaptığımız tüm ürünler orijinaldir. Satın almış olduğunuz üründe marka tarafından ambalaj değişikliğine gidilmiştir. Bu nedenle ürünün daha önce satın aldıklarınızdan farklı gözükmesi normal bir durumdur. Orzax markasına şikayetiniz ve şikayetinize eklemiş olduğunuz fotoğraf gönderilmiştir. Orzax markasından gelecek yanıt sizlerle paylaşılacaktır. Mutlu günler dileriz.

1 Kasım 2023 21:37

Merhaba! Eklediğim resimdeki ürün yeni alınmış üründür daha önceki üründe aynı idi. Sizin gönderdiğiniz ürün Eczanede karşılaştırdık vitaminin kıvamı ve tadı orijinal ile aynı değil çok farklıdır.

3 Kasım 2023 14:33

Merhaba efendim, Eklediğiniz resimde hem bizden satın almış olduğunuz, hem de eczanede karşılaştırdığınız ürünü görüntülemekteyiz ve Orzax markası da bu görsel üzerinden inceleme yaparak bir sorun bulunmadığını teyit etmiştir. Ambalaj değişiklikleri genellikle ürün içeriğinde değişikliğe gidildiği zaman yapılmaktadır. Bu nedenle kıvamı ve tadında oluşan bir farklılık olabilir. Orzax markasından yapılan teyit telefon görüşmesi ile yapıldığı için kendilerinden bu bilgileri sizlere de iletebilmek için e-posta yolu ile iletmelerini talep ettik. Fakat e-posta ile yapılan bilgilendirmeler genellikle yavaş ilerlediği için kendilerinden gelecek e-postayı beklemekteyiz. Daffne.com olarak her zaman ilk önceliğimiz sizlerin memnuniyetini sağlamak ve güven içerisinde bir alışveriş deneyimi yaşatmaktır. Bu nedenle sitemizde oluşturduğumuz kolay iade seçenekleri bulunmaktadır. Sizler de satın almış olduğunuz ürünü iade edebilirsiniz. Sipariş numaranızı bizlerle paylaşırsanız ilgili ekibimiz en kısa sürede sizlere ulaşarak memnuniyetinizi sağlamak adına taleplerinizi hızlıca işleme alacaklardır. Bilmenizi isteriz ki Orzax markası ile iletişime geçerek ürünün orijinalliğini teyit ettirmemiz iade hakkınız ile ilgili değildir. Teyit işlemi, birinci önceliğimiz olan memnuniyetinizi sağlamak amaçlıdır. Sipariş numaranızı bizlere ileterek iade işleminizi başlatabilirsiniz. Ek olarak sipariş numaranızı ilettikten sonra sizlerle iletişime geçecek olan ekibimizden satın almış olduğunuz ürünün ecza deposundan alındığını gösteren faturayı da talep edebilirsiniz. Bu sayede satın almış olduğunuz ürünün eczanelerde satılan ürün ile aynı olduğunu da doğrulayabilirsiniz. Mutlu günler dileriz. Daffne.com

4 Kasım 2023 15:15

Merhaba iyi günler. Ürünü ikili almıştım. İlk şişeyi açtığımız İçin hem şişeyi hem kutusunu da atmıştım açılmayan diğer şişe elimde. Onu da Kanıt olarak sakladım. Onun üzerinden iade yapabilir miyim bilmiyorum. Ayrıca da ben ürünü yıllardır kullanıyorum. Sizden sonrada aldığım ürünler sürekli kullandığım ürünün aynısı sizden alınan ürünle alakası yok bunu teyit etmek amaçlı 5-6 farklı eczaneye gittim. Eczanedeki ürünler sizin bahsettiğiniz gibi bir değişiklik göremedim sizin dediğiniz gibi ambalaj ve içerik değişikliği olmuş olsa eczanelerde de güncel olarak bu şekilde satılırdı orijinal olduğunu iddia ediyorsunuz benim güvenimi sarstınız bunu yazılı olarak ispatlamanız gerekiyor. İspatlamadığınız takdirde yasak hakkı mı kullanacağım

6 Kasım 2023 11:18

Merhaba efendim, Sipariş numaranızı görüntüleyemediğimiz için iade işleminizi başlatamıyoruz. Sipariş numaranızı bizlerle paylaşmanız durumunda ilgili ekibimiz memnuniyetinizi sağlamak için gerekli işlemlere başlayacak ve sizlere bilgi vereceklerdir. Ek olarak sipariş numaranızı bizlerle paylaştığınızda ilgili ekibimiz sizlere satın almış olduğunuz ürünün ecza deposundan temin edildiğini gösteren faturayı da göndereceklerdir. Eczaneler bu değişiklikler sonrasında güncel haline hemen geçiş yapamayabilirler. Eczanede bulunan stok durumu ve ürünü satın aldıkları ecza deposu stokları bu geçiş durumu için etkendir. Örnek olarak bir üründe değişikliğe gidildiğinde, eczanenizde veya çalışmış olduğu ecza deposunda eski ambalajlı ürünün stoku bulunuyor olabilir ve bu ürün satılmaya devam ediliyor olabilir ve bu olağan bir durumdur. Sipariş numaranızı bizlerle paylaşmanız durumunda gerekli işlemlere başlanacak ve memnuniyetiniz sağlanacaktır. Mutlu günler dileriz. Daffne.com

6 Kasım 2023 14:48

Tekrar merhaba, İlettiğiniz sipariş numarası Trendyol mağazamızdaki siparişinize ait olması sebebiyle oradaki kurallar gereği hiçbir müşterimizin kişisel bilgilerine ulaşamamakta ve iletişime geçememekteyiz. Mutlu günler dileriz. Daffne.com

Trendyol'da İade Sorunu: Satıcıya Ulaşılamıyor

11 Ekim 2024 22:5716.716

Trendyol'dan iki adet sağlık ürünü aldım ve ürünlerin sahte olabileceği şüphesi ile ikisini de iade etmek istedim. Yanlı...

Trendyol'da İade Sorunu: Satıcıya Ulaşılamıyor

Turan
Turan
16 Ocak 2025 09:4518.911

"Orzax markasının ardında durmadı gibi bir şey oluştu. Eczaneden alın güvenlidir demiş. Ama zaten daffne bir eczane'nin web ortamı. Neyse uzun lafın kısası Daffne sahibi Ecz. Onur bey aradı, bilgilendirme yaptı ve ürünleri geri istedi, kafanız rahat olsun, alışverişimiz tek seferlik olmasın dedi. Kaliteli ve işine sahip çıkan güzel bir teklif. Teşekkürler..."

1 Yorum

Daffne Dermokozmetik Daffne Sahte Ürün Gönderiyor

Zeynep
Zeynep
18 Şubat 2024 17:3521.391

Merhaba, Trendyol'daki Daphne satıcısından aldığım Darphin güneş yüz kreminin e-Devlet üzerinden baktığımda kaydı görünm...

Daffne Dermokozmetik Daffne Sahte Ürün Gönderiyor
1 Destek

Yanlış İade Sorunu Ve Daffne Firması İle İletişim Eksikliği

11 Ekim 2024 23:0418.011

Daffne firmasından Trendyol üresinden bir ürün aldım ve sahte olduğu şüphesi ile iade etmek istedim. Aynı zamanda aynı m...

Yanlış İade Sorunu Ve Daffne Firması İle İletişim Eksikliği
2 Destek

Daffne Magnimore Plus Eski Çürük Vitaminler

Daffne Magnimore PlusEski Çürük Vitaminler

Ayhan
Daffne'den Aldığım Bioderma Ürünlerinin Rengi Bulanık, Naos Puanı Yok!

Daffne'den AldığımBioderma Ürünlerinin Rengi Bulanık, Naos Puanı Yok!

Tuğba