Selay sonucu yetersiz buldu

Yanlış İade Sorunu Ve Daffne Firması İle İletişim Eksikliği

Yanlış İade Sorunu Ve Daffne Firması İle İletişim Eksikliği
11 Ekim 2024 23:04

Daffne firmasından Trendyol üresinden bir ürün aldım ve sahte olduğu şüphesi ile iade etmek istedim. Aynı zamanda aynı markanın daha pahalı olan bir ürününü de yine Trendyol üzerinden almıştım ve aynı şüphe ile iade etmek istedim. Ürünleri yanlışlıkla ters olarak iadeye vermişim. Daffne firması pahalı ürünü alarak, iademi tamamladı. Kendisinden ürünü göndermesini istediğimde dönüş alamadım. Trendyol da firmaya ulaşamamış ve yanıt alamamış. Bana aşağıdaki şekilde mesaj attılar.
Değerli Müşterimiz,

İade etmek istediğiniz ürünü hatalı gönderdiğiniz Daffne satıcısına ulaşamadığımız ve satıcı taleplerimiz doğrultusundaki aksiyonları almadığı için ücret iadeniz satıcı firma tarafından gerçekleştirilememiştir.

Siparişiniz ile ilgili uyuşmazlığınızın çözümü konusunda yasal yollara başvurma hakkınızın bulunduğunu, siparişin satıcısına ait bilgilerin mesafeli satış sözleşmesi içerisinde ve ürün detay sayfasında yer aldığını hatırlatırız.

Keyifli alışverişler dileriz.

Trendyol Müşteri Deneyimi Ekibi

11 Ekim 2024 22:46

Trendyol aracılığı ile Daffne firmasından bir ürün aldım. Sahte olduğu şüphesi ile iade etmek istedim. Aynı zamanda Trendyol üzerinden aynı markanın başka bir ürününü daha almıştım. Aynı şüphe ile onu da iade etmek istedim. Yanlışlıkla ürünleri çapraz olarak göndermişim. Daffne firması pahalı olan ürünümü alıp ucuz fiyatı iade etti ve tabi ki, diğer firma bana ucuz ürünü gönderdi ve iademi reddetti. Elimde bir sahte ürün ve 1465TL zararla kaldım. Trendyol asla yardımcı olmadı, Daffne'ye ulaşamamışlar. Daffne benim 1465TL ödediğim ürünü alıp kendi 730TL'lik iadelerini yaptılar.

profile profile
14 Ekim 2024 13:09 (Şikayetten 2 gün sonra)
22 Ekim 2024 11:19

Fima pahalı olan ürüne beni mağdur etmemek için iade onayı verdiğini söyledi. Öncelikle benden kendi ürünlerini iade etmemi ve kargo takip numarasını iletmemi istediler. Daha sonrasında ellerinde olan benim ürünümü gönderdiler. Diğer firmaya ürünü göndererek iade sürecimi tamamladım.

Trendyol'da İade Sorunu: Satıcıya Ulaşılamıyor

11 Ekim 2024 22:57
Trendyol'da İade Sorunu: Satıcıya Ulaşılamıyor

Şeyma
31 Mayıs 2024 16:41
Vionine Trendyol Sipariş Süresi Ve İade
Bade sonuçtan hiç memnun değil

Farmahanem Elektrikli Burun Aspiratörü İadesi Reddedildi Yanlış Fatura Gönderildi

Bade
20 Haziran 10:01