Dermohouse Yanıltıcı Ürün Bilgisi Ve Zorlaştırılan İade Süreci

11 Ekim 2024 18:02

Dermohouse adlı satıcıdan Immun 44 takviye edici gıda olarak geçen vitaminden aldım. 250 ml ve 150 ml olan ürün çeşidi varmış, bilmiyordum. Bir hafta önce başka bir satıcıdan 250 ml olan ürünü 200 TL'ye aldığım için 250 ml olan aynı üründen zannederek 238 TL'ye Dermohouse sitesinden ürün sipariş verdim. Gelen ürünün 150 ml'lik bir ürün olduğunu görünce fiyat olarak çok pahalıya denk geldiğinden iade etmek istedim. Satın alırken kargo ücreti ödediğim halde iade esnasında da kargo ödemem gerektiği söylendi. Daha önce birçok firmadan alışveriş yaptım, firmaların kargo şirketleri ile anlaşmaları olduğundan ücretsiz bir şekilde iade kodu verebildikleri halde iade sürecimi zorlaştırmak ve bana ekstra bir maliyet çıkarmak için kod verilmedi. İlacın parası kadar daha kargo ücreti çıkıyor iade edebilmem için ne yazık ki.
Bu arada firmayı eczane zannettim, satış yeri ile aynı ilde ikamet ettiğimden elden teslim etmeyi düşündüm ama depo gibi bir yerin adresi geldi. Oraya gittiğimde de iade ettiğime dair belge verebilecekler mi veya elden nakit iade yapacaklar mı muamma? Bir daha asla alışveriş yapmayacağım. Çözüm odaklı olmayan ve ürünleri pahalı bir satıcı.

11 Ekim 2024 18:09 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Cemal sonuçtan memnun değil

Siparişimin Teslim Edilmemesi Ve İletişim Sorunu Yaşadım

12 Ağustos 2025 17:09
Semih sonuçtan çok memnun

12 Temmuz 2024 16:48

03 Eylül 2024 18:09
Dermoailem Bir Pişmanlıktır ' Ulaşmak Mı? Dinlemiyorlar Bile!
Doğa sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2023 22:38
Dermovaya.com Para İadesi Yapılmadı
Dermovaya.com Para İadesi Yapılmadı
Halil sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 15:49
aman-dikkat-dermovaya-ya-1.docx