Dacia Araçta Devamlı Titreme Sorunu Var

Remzi
10 Ağustos 2023 18:34

Stepway Eys-R otomatik hatta 2021 Ocak çıkışlı daha önce 6200 km'de motor çok soğukken aşırı titreme sorunu yaşıyordum. Bir ara servise götürdüm baskı balata volan ve vites kutusu değişimini yaparsak sorun çözüleceğini söylediler. Değişim serviste garanti kapsamında değiştirildi. Değişim yapıldıktan sonra aradan 5000 km sonra bu sorun tekrar başladı ve çok titreme yapmaya başlandı. Bu durumda kendim engelliyim kullanmakta zorlanıyorum. Aracım özellikle motor soğukken ileri veya geri gelirken çok titreme yapıyor. Servise danıştım aracı bize getirip tekrar kontrol edilip parça değişimi gerekiyorsa değiştirilir dendi. Ancak serviste kontrolleri yaptıktan sonra hiçbir işlem yapılmadan geri gönderildim. Aracım şu an 17500 km de her zaman bu sorun olacağı gözüküyor. Bu konuda engelli biri olarak mağdurum. Engelli durumumdan dolayı araçsız bir yere gidemiyorum ve zorlanıyorum. Mağdurum bu şekilde Dacia-Renault firmasından şikayetçiyim. Aracımın kusurlu olduğunu düşünüyor değişimini istiyorum ve durumumu CİMER'de dile getireceğim. Çünkü engelliyim zor durumda kaldım. Bu konuda kendim engelli olduğum için daha çok sıkıntı yaşamak istemiyorum.

14 Ağustos 2023 14:47 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Renault Dacia Marka Reno Aracımın 2. Kere Titreme Ve Silkeleme Problemi

Fikret