Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Renault Dacia Marka Reno Aracımın 2. Kere Titreme Ve Silkeleme Problemi

13 Eylül 2023 17:15

2017 model Dacia Sandero Stepway sıfır aracım da 1,5 sene sonra kalkışlarda ve geri viteslerde titreme ve silkeleme problemi başladı. Garanti kapsamında, bize söylenen şanzıman ve baskı balata volan değişimi yapıldı. Yaklaşık 2 sene sonra tekrar aynı şikayetler var. Reno Mais merkezi İle görüştüğümde kullanıcı hatası gibi saçma bir yorum yaptılar. Ben 6 ay yazlığımda (trafik sorunu olmadan)
6 ayda da yurt dışında yaşadığımdan 57 bin kilometrede kullanım hatası nasıl olur. Aynı sorun Nissan aracı olanlarda da var. Kendi Reno servisleri parça değişimi için 24 bin tl. İstedi. Dışarıdan servise sorduğumda Reno motorlu, otomatik araçlarda hep aynı şikayetin olduğunu 13 bin TL'ye işçilik dahil orijinal parça değişimi yapılabileceğini öğrendim. Size önerim sıfır bile olsa bu marka araçlardan uzak durmanız. Ben pişmanım. Önemli olan satmak değil, bir sorun varsa arkasında durmak ve müşteri memnuniyeti.

profile profile
13 Eylül 2023 17:21 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

27 Eylül 2023 14:44

Aradılar ama yine aynı Fiat'ı verdiler. Bir de doldurmam için müşteri memnuniyet anketi göndermişler alay eder gibi her şey için (0) puan 👎Yazıklar olsun diyorum.

Cem
Cem

İnanın pek çok kisinin yazdığı bu sorunu okuyup yeni kasasını almaktan vazgeçtim. Yahu hata olur tamam robot insan monte ediyor ama arkasında furun yahu. Herkese aynı mesajı yollamışlar. Bu kadar farklı illerde farklı isimler insan yalan midir? Ne kotu müşteri hizmetleri Dacia ge Reno.

Fikret

Size aynen katılıyorum. Tamirciler de aynı şeyi söylüyorlar. Dacia model arabalar da hep aynı sorun var, servis yaptık diyor ama aynı sorun tekrar oluyor. 2. Sefer götürseniz ekstra ücret istiyorlar.

Kronik Şanzıman Sorunu Ve Garanti Hayal Kırıklığı

Enes