Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
03 Eylül 2024 22:19

D Smart müşterilerinin borç bilgilendirme mailleri sürekli olarak benim mail adresime geliyor. Defalarca kez D Smart müşteri hizmetlerini aradım şikayette bulundum fakat asla çözüm bulunamadı borç bilgilendirme mailleri benim mail adresime gelmeye devam ediyor.

16 Ekim 2024 18:49

Daha önce de bu konu ile ilgili şikayette bulundum hem defalarca fakat asla sorunum çözülmedi ve mail adresime başka abonelerin borç fatura bilgilendirmesi gelmeye devam etti ediyor. Bu konu işe ilgili nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum fakat mail adresimi değiştirmeyeceğim gerekirse şikayette bulunacağım

04 Eylül 2024 12:47 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba Merve Hanım, Ben Gökhan, yazılı destek uzmanıyım. Size yardımcı olmayı çok isterim. Şikayetiniz doğrultusunda gereken düzenlemeleri gerçekleştirdim. Bundan sonraki süreçte e-posta gelmeyecektir. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

Merve
25 Eylül 2024 12:24

Mail adresime hala borç bilgilendirme mailleri gelmeye devam ediyor problemi asla çözmediler davacı olacağım

25 Eylül 2024 12:31

Tekrardan merhaba Merve Hanım, Yeniden kontrol sağladım ve bir kere daha düzenleme gerçekleştirdim. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

08 Kasım 2024 14:38

E-posta adresinizi ilgili abonemizin bilgilerinden kaldırdım Merve Hanım. Şu an kontrol ettiğimde sizin mail adresinize dair herhangi bir bilgi görünmemektedir. Bundan sonraki süreçte de böyle bir aksaklık yaşarsanız bilgi vermenizi önemle rica ederim. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

18 Aralık 2023 20:42
D Smart Müşteri Temsilcisine Bağlanamıyorum
Berrin sonuçtan çok memnun

Berrin
19 Şubat 14:27
Gaye sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 13:17

Aboneliğim Olmadan Sürekli Borç Bildirimi Ve Rahatsız Edici Aramalar