Furkan sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 15:42

Hepsiburada üzerinden Cosmoland satıcısından sipariş verdim. Ancak, siparişim farklı bir kişiye, bana ise başka bir kişinin ürünü gönderildi. Bunun üzerine Hepsiburada'yı arayarak talepte bulundum, gerekli bilgileri ilettim ve kendi ürünümü istediğimi, eğer mümkün değilse ücret iadesi talep ettiğimi belirttim. Yanlış gelen ürünü hiç açmadan geri gönderdim. Bir süre sonra firma, ürün kutusunun açıldığını ve iadeyi kabul edemeyeceklerini belirterek ürünü bana geri gönderdi. Ben de tekrar Hepsiburada üzerinden talepte bulundum, ürünün bana ulaşmadığını ve kutuyu açmadığımı, bu durum bilinirken neden açılmış olarak ürünün bana gönderildiğini ve bu ürünü bu şekilde kabul etmeyeceğimi ilettim. Ancak, Hepsiburada taleplerimi defalarca reddetti. Bugün tekrar talepte bulundum ve yine olumsuz yanıt aldım. Tüm kayıtlar ve telefon görüşmeleri Hepsiburada tarafından kaydedilmiştir. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

22 Mayıs 2024 15:40 (Şikayetten 5 ay sonra)
22 Mayıs 2024 16:18

Merhaba, özellikle belirtmeme rağmen halen ürün doğru gönderilmiş gibi anlatıyorsunuz bana gelen yanlış ürün kadın parfümüydü benim ürünümde başkasına gönderilmiş, hepsininde kayıtları hem bende hem de Hepsiburada'da mevcut ve ben yanlış ürünü gönderip kendi ürünümün teslimini istemiştim. Doğru ürün geldiğinde açılmış şekilde gelmiş ve bende bu durumun düzeltilmesini istemiştim.

22 Mayıs 2024 17:36

Yani size iki kez mi iade gerektiren ürün gönderilmiş oldu. Birincide ürün yanlıştı geri gönderdiniz, ikinci de ürün açılmıştı tekrar gönderdiniz ve asıl sorunu bu gönderiminizde yaşadınız doğru mu?

22 Mayıs 2024 18:06

Evet iki sefer iade işlemi gerçekleştirdim, ilk gelen farklı bir müşterinin ürünü idi ve bunun bildirimini yaparak ürünü gönderdim, bunun üzerinede kendi ürünümü talep ettim daha sonrasında ikinci sefer yaşadığımız sıkıntı ise açık ve kullanılmış ürünün tarafıma gönderilmiş olmasıydı tekrar iade gerçekleştirdim ama ürünün açıldığı için iadenin kabul edilemeyeceği söylendi fakat ürün zaten bana bu şekilde teslim edilmişti. Sizinde demiş olduğunuz gibi asıl sıkıntıyı burda yaşamış olduk.

23 Mayıs 2024 09:31

Sistemde tek bir iade talebiniz görüntüleniyor, o da yanlış ürün olarak açtığınız talebiniz.Bu talep ürün kullanıldı diye reddedilmiş. Sipariş bilgilerinizi Hepsiburada'ya iletiyorum. İnceleme yapacaklar. Gelişmeleri sizinle paylaşıyor olacağım.

23 Mayıs 2024 17:48
23 Mayıs 2024 18:20
Cosmoland Kusurlu-Açılmış Ürün Gönderimi

Merhaba, Firma olarak savunmanızı anlıyorum ve hak veriyorum Hepsiburada'nın sisteminde tek iade gözükmeside benim hatam değil ekte eklediğim görselden de anlaşılacağı üzere ben yanlış gönderilen ürün için Hepsiburada üzerinden talep oluşturdum ve kendi ürünümü talep ettim fakat sonuca baktığımızda nedense hatalı duruma düştüm, üzerinden aylar geçti zaten artık firmanızdan ve Hepsiburada'dan bir talebim ve beklentimde zaten yok amacım sadece konunun açıklığa kavuşması ve yaşadığım problemin anlaşılması, ayrıca zaten firmanızdan ilk alışverişim değildi farklı alışveriş kanallarından da siparişlerim var o ürünlerde bir problem yaşamadım, o yüzden beni tehdit eder gibi bildirimde bulunacağız tarzında konuşmanıza gerek yok istediğiniz yere de durumu bildirebilirsiniz Benim açımdan hiçbir sıkıntı yok.

24 Mayıs 2024 11:48

Astar sonuçtan hiç memnun değil

E-Ticaret Siparişinde Yaşanan Sorunlar Ve Eksik Hizmet

Merve sonuçtan çok memnun

Merve
11 Mart 2025 12:00
Yanıltıcı Görsellerle Farklı Ürün Gönderimi
Hümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Hümeyra
11 Kasım 2023 23:20