12 Mayıs 2024 16:13595

Enntepe Civil mağazasından bugün 12 Mayıs Pazar günü alışveriş yaptım. Fişe eve gelince dikkat ettim. Etiket fiyatları farklı fişte çektikleri fiyat farklı. Tarafımca paramın iadesini talep ediyorum. Tekrar 1 aylık bebeğimle mağazaya gelmek istemiyorum.

13 Mayıs 2024 07:49 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz hakkında Civil Mağazacılık Müşteri Hizmetleri sisteminde CAS-37915-N5J7P0 nolu kaydınız açılmıştır. Yukarıda vermiş olduğunuz bilgiler kaydınızın içerisine eklenmiştir. Talebiniz ile ilgili çözüm sürecinin daha hızlı ilerleyebilmesi için her türlü bilgi ve taleplerinizi destek alabilirsiniz. Saygılarımızla Civil Mağazacılık A.Ş. Müşteri Hizmetleri

14 Ağustos 2024 10:31

Sn. Müsterimiz, Iletmis oldugunuz talebiniz tarafimiza ulasmistir. Öncelikle firmamizi tercih ettiginiz ve bizim için çok degerli olan fikirlerinizi ilettiginiz için tesekkür ederiz. Yetkililerimiz iletmis oldugunuz konu ile ilgili en kisa sürede size geri dönüs saglayacaktir. Saygilarimizla, Mesai saatlerimiz Pazar ve resmi tatil günleri hariç 09.00 – 19.00 arasindadir.

Aynı Ürünün Değişiminde Ek Ücret Alınması Ve İade Talebi

25 Mayıs 2025 18:54948

"Olumlu dönüş sağlandı teşekkür ediyorum"

Civil Mağazacılık Gerçek Olmayan Fiyat

12 Ağustos 2023 13:18343

Bebek çorabı sipariş verdim. Üstünde 45 TL yazıyordu ve eve geldi. Elime ulaştı ve onun üstünde ise 24.99 TL yazıyordu v...

Civil Mağazacılık Etikette Yazan Fiyatla Kasada Çıkan Fiyat Farkı

6 Eylül 2023 16:15354

"Gerçekten bizzat arayıp dikkate aldıkları için çok memnun oldum ilgi ve alakanız için teşekkür ediyorum."

Civil Mağazacılık Etikette Yazan Fiyatla Kasada Çıkan Fiyat Farkı

16 Eylül 2024 17:20896

"Sorunum çok çabuk halledildi, aynı gün içerisinde mağaza müdürü tarafından arandım ve istediğim ürünlerin ister iadesini ister değişimini yapabileceğimi söylediler, ilginiz ve çözümünüz için çok teşekkür ederim. Yıllardır alışveriş yaptığım bir markadır çözümcü olmasına sevindim, alışverişim aynı şekilde devam edecektir."

Kasiyer Hatası Nedeniyle Yanlış Tahsilat Ve Yetersiz Müşteri İlgisi

29 Eylül 2025 18:13393

28 Eylül tarihinde Samsun İlkadım Civil mağazasından bebek kıyafeti alışverişi yaptım. Kasiyer hatası nedeniyle 1.171,92...

Tümünü Gör
Civil Mağazacılık Kasa Şikayeti

Civil MağazacılıkKasa Şikayeti

Sercan
Civil Mağazacılık Tulum Aldım Bebeğime Fakat Kullanamıyorum!

Civil MağazacılıkTulum Aldım Bebeğime Fakat Kullanamıyorum!

Berivan
Civil Mağazacılık Kraft Denver Pr Park Yatağın Konfor Problemi Ve Güvenlik Endişesi

Civil MağazacılıkKraft Denver Pr Park Yatağın Konfor Problemi Ve Güvenlik Endişesi

Barış
Civil Mağazacılık Kujju Harmony Lüks Pedli Ana Dizi - Kahverengi Üründe Üretim Hatası!

Civil MağazacılıkKujju Harmony Lüks Pedli Ana Dizi - Kahverengi Üründe Üretim Hatası!

Yunus
Civil Mağazacılık Akıtan Suluk!

Civil MağazacılıkAkıtan Suluk!

Rabia