15 Mayıs 2024 18:50918
Sinan'ın Teşekkür Mesajı
İlk aşamada sorun çözülmesi gerekir di. Teşekkür yok

Aldığımız bebek oyuncağının tek gözünden damla gelmiyor, diğer gözünden ise arada geliyor. Civil müşteri hizmetlerini aradığımda değişim talebinde bulundum. Kabul etmediler. Kızım bundan dolayı çok üzüldü ve ağladı. Üç çocuğumun kıyafetlerini bu firmadan alıyordum; artık kesinlikle almam ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım.

16 Mayıs 2024 08:43 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz hakkında Civil Mağazacılık Müşteri Hizmetleri sisteminde CAS-38343-D9B7Y3 nolu kaydınız açılmıştır. Yukarıda vermiş olduğunuz bilgiler kaydınızın içerisine eklenmiştir. Saygılarımızla Civil Mağazacılık A.Ş. Müşteri Hizmetleri

18 Mayıs 2024 11:37

Şikayet var sitesine yazınca dönüş yaptılar değişim yapmaları için kargoya verdim. Sonucu yazarım buraya.

27 Mayıs 2024 11:55

İlk aşamada sorun çözülmesi gerekir di. Teşekkür yok

Hayrıye
Hayrıye
16 Mayıs 2024 23:04

Gözlerinden su akan yere küçük iğne sokun biraz bizimki o şekilde düzelmişti

Bebeğim Yürüteçten Düştü, Civil İlgisiz!

Semira
27 Kasım 2023 19:49613

Civil marka çocuk giyimden 9 aylık kızım için yürüteç satın aldık. Mağazada her şeyi mükemmel anlatıyorlar; ancak bebeği...

Civil Mağazacılık Ürün Değişimi Yapılmadı

Gizem
14 Mart 2024 13:31696

Aldığım ürünler bebeğime dar geldiği için değişim talebinde bulundum ancak yardımcı olunmadı. Kayseri Civil şubesi yıkan...

Tümünü Gör
Civil Mağazacılık Kasa Şikayeti

Civil MağazacılıkKasa Şikayeti

Sercan
Civil Erkek Mont Hüsranı!

Civil Erkek MontHüsranı!

Büşra
Civil Mağazacılık Tulum Aldım Bebeğime Fakat Kullanamıyorum!

Civil MağazacılıkTulum Aldım Bebeğime Fakat Kullanamıyorum!

Berivan
Civil Mağazacılık Kraft Denver Pr Park Yatağın Konfor Problemi Ve Güvenlik Endişesi

Civil MağazacılıkKraft Denver Pr Park Yatağın Konfor Problemi Ve Güvenlik Endişesi

Barış
Civil Mağazacılık Kujju Harmony Lüks Pedli Ana Dizi - Kahverengi Üründe Üretim Hatası!

Civil MağazacılıkKujju Harmony Lüks Pedli Ana Dizi - Kahverengi Üründe Üretim Hatası!

Yunus
Civil Mağazacılık Akıtan Suluk!

Civil MağazacılıkAkıtan Suluk!

Rabia