Ayhan
09 Ekim 2024 10:58

Citroen C5 Aircross aracımda frenleme arızası aracınızı durdurunuz arızası verdi. Ben de Arkas Karşıyaka servisine ulaşarak randevu talep ettim. 1 ay sonrasına randevu verdiler. Gittiğimde araçta frenleme arızası aracınızı durdurunuz arızası var, frenlerden de ses geliyor diye bildirdim. Aynı zamanda bakım da yapmalarını rica ettim. Akşam aracı teslim alıyorken hata ortadan kalktı mı diye sorduğumda, el freni orada bir sensör var onun kalibrasyonunda problem varmış hallettik dediler. Aracı teslim alıp çalıştırdığım anda arıza tekrar verdi. Geri dönüp arıza düzelmemiş dediğimde oradaki bayan ustamızı çağıralım bakın dedi ve gitti yanımızdan. Ustaya durumu anlattığımda ben araca bu gözle hiç bakmadım. Bana bilgi gelmedi. Hatayı da şimdi görüyorum diye bilgi verdi. Sonra aracı bırakın bakalım dedi. Araç bana lazım ben zaten bu iş için geldi dediğimde biraz fren hidroliği ekledi. (Araç aynı zamanda bakımdan çıktı! ) Hata verirse gelirsin dedi. Çıktım servisten hata kesilmişti. Bir süre sonra tekrar hata vermeye başladı. Her gün kızımı okula götürdüğüm için ve servis hatası olduğu için Citroen merkezi arayıp ikame araç ve vale hizmeti talep ettim. Servisin yanlış beyan verdiğini anlattım onlara. Biz size döneceğiz dediler. 2 gün sonra arayan arkadaş buyurun servisten randevu alamıyormuşsunuz diye aradı beni. Yani sıfır ilgi ve bilgi ile aranmışım. Kayıt bile incelenmemiş. Tekrar durumu anlattım ve aracımı vale hizmeti ile almalarını ve yaptıkları hatayı düzeltmelerini ve bana süreçte ikame araç vermelerini istedim. Her gün kızımı okula götürdüğümü ve fren arızası olan araç ile riskli olarak kullandığımı ve artık gün içinde dönüş yapılması gerektiğini söyledim. Tamam hemen ilgileniyoruz dediler. Cuma günü dönüş yapın dememe rağmen Çarşamba oldu ve arayan soran yok. Servis ilgisiz, yanlış bilgi veriyor. Citroen merkez konuyu incelemiyor. Bilgi akışı sıfır.

profile profile
Ayhan
16 Ekim 2024 17:05

Bu şikayetimin üzerinden bir süre geçtikten sonra Arkas Karşıyaka tarafından müşteri ilişkilerinden arandım. Durumu kendilerine de anlatmak zorunda kaldım çünkü anladığım kadarı ile kendilerine bilgi akışı olmamış. Yaşanan problem için özür dilediğini ve Hemen sorunu çözmek istediğini iletti kendisi. 16.10 gününe bir randevu ayarladılar. Vale hizmeti talep ettiğimi ve eğer gün içerisinde olmazsa da ikame araç istediği ilettim. Sonrasında Citroen den arandım onlarda takip edeceklerini söylediler. 16.10.2024 tarihinde saat 12 gibi aracı teslim aldılar. Teslim alan arkadaşa da hatayı gösterdim. Sonrasında arandım T*** hanım tarafından. Ona da bakın hatam net geçen sefer beni oyaladınız ben çözülmesini istiyorum. Frenleme arızası hatası veriyor bilgisi verdim. Bana rot balans da istemişsiniz dediler. Dedim istemedim, ki ihtiyaç varsa bu sizin probleminiz 2 ay önce serviste yapmıştınız çünkü. Sonra 16:34'de Tülay hanım arayarak araçta balatalar değişmeli. 13.000 TL masraf var kabul ediyor musunuz dedi. Ancak bana 2 ay önceki bakımda balatalar daha gider biz balatalara bakım yaptık, diğer bakımda değiştirirsin denmişti. Dolayısıyla ben bunu istemiyorum. Hatanın sebebi nedir dedim. Hata ile ilgili olarak ABS devreye girer ondandır dedi. Dedim ABS hatası yok, siz araçta ne hatası olduğunu biliyor musunuz? Motor hatası mı veriyor sorusu geldi. Arkadaş araca, benim şikayetlerime bakmadan bana 2 önce gider dedikleri balataları değiştirtmeye çalışıyor. Ancak hata ile ilgili olarak balatalar değişmeden bilgisayara bağlayamıyoruz diyor. Dedim beni yetkili biri arasın. Müşteri ilişkilerinden dönüş bekliyorum yaklaşık 30 dakikadır. Artık sinir katsayım çok yükseldi. Sorunu tespit etmeden arayıp bilgi vermek nedir? 2 ay önce daha gider biz zaten temizledik balataları dedikleri balataları değiştirmek nedir? Ki ilk bir önceki bakımda arka balatalar zaten değişmişti.

Yetkisiz İşlemler Ve Fahiş Fiyat Nedeniyle Hayal Kırıklığı

Emrah
22 Mayıs 09:26
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Yakup
03 Ekim 2023 17:23
Gonca sonuçtan hiç memnun değil

Gonca
02 Ekim 2024 10:15
Arkas Citroen Karşıyaka Servis Çok İlgisiz
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Aracım Yolda Kaldı, Garantiye Rağmen Çözüm Ve İkame Araç Sağlanmadı

Sevda