Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C4x Ekran Kapanması

18 Temmuz 2024 19:15

2023 model Citroen C4X aracım var. Şahin paket aracımı aldıktan 3 ya da 4 gün sonra Android ekran, ana ekran ve hayalet ekran denilen kısmın kararıp kapandığını ve belli bir süre sonunda tekrar açılmadığını tespit ettim. Bu sorunu Citroen genel merkezine bildirdim. Takriben Şubat ayı gibi aracı çağırıp güncelleme yaptılar. Aracım bir ay kadar Citroen Ankara Ata bayisinde kaldı, güncelleme yapıldı. Sorun çözüldü diye aracı geri verdiler. Aracı aldıktan bir gün sonra aynı hata yine devam etti ve ekran kararıp kalıyor. Ta ki sağa çekip 10 dakika bekleyip ondan sonra yoluma devam edene kadar. Bu konudan muzdaribim. Sıfır araç aldım, bu sorunun giderilmesi için defalarca aramama rağmen henüz olumlu bir dönüş sağlanmadı. Bu sorunun giderilmesi için gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum.

profile profile profile
25 Temmuz 2024 15:36

https://www.facebook.com/share/v/XpebfnV87fbiR3mg/?mibextid=oFDknk Citroen c4x aracım in ekran kararması ve ekran kapanması yüzün den mağdurum. Bu mağduriyetimin çözülmesini istiyorum Bu mağduriyetimin çözülmesi için Citroen genel merkezinin acilen çözüm üretmesini istiyorum

Yorumlar (5)

Halime

Benim de bugün başıma geldi yarın servise gideceğim dava açmayı düşünmediniz mi sürekli Seyir halindeyiz Allah korusun bir kazaya sebebiyet olur diye korktum

Halime

Ahmet bey problem çözüldü mü aynı problem bizim de oldu canım çok sıkıldı

Ahmet

Hayır düzelmedi yıl sonun da yazilim gelecekmiş onu bekliyorum.

Haluk
Haluk

Aynen... Bu resetlemeyi sorun yaşarsanız yapın. Düzeliyor eğer benzer şeyler yaşıyorsanız

Zade
Zade
Benzer Şikayeti Var

Akü kutup başlarını çıkarıp 10-15 saniye sonra tak. Ekran geldiğinde dilini ve fabrika ayarlarını düzelt. Aynısı 2024'te aldığım 2023 model sıfır C4X'imde olmuştu, servis böyle yaptı, bir daha olmadı.

Citroen C4X Ekran Arızası Güvenliğimi Tehlikeye Atıyor!

12 Haziran 2025 14:57

Citroen C4x Eksik Donanım, Ekran Kararma, Şerit Takip Sorunu

21 Kasım 2023 11:34
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C4X Gösterge Ekranı Ve Donanım Sorunu

16 Aralık 2024 20:18