Citroen Bakım Sonrası Arıza

Emine
01 Şubat 2024 13:21

Citroen c3 2021 model aracımın 20 Ocak 2024 tarihinde bakımları yapıldı. Bu kapsamda balatalar değişti. Bu işleme 10500 TL ücret ödedim. Bugün ise arıza lambası yandı ve servise götürdüm ve motora yağ veren kayışın aşındığını ve pompayı tıkamaya başladığını söylediler. Buna da 60000 TL ücret istediler. 10 gün önce bakımdan çıkan aracın bu arızayı vermesi normal değil. Ve iyi niyet aramıyorum. Bugün bile ilk bakıldığında bilgisayar arıza göstermiyor bir şeyi yok dediniz ikinci bakışta arıza verdiniz. Siz bakımda bu araca sadece bakıyor musunuz anlamıyorum. Suyunu, yağını bende değiştiriyorum sadece bunun için mi ücret ödüyorum size.

Emrah
Emrah

Aynı sorun bende de oldu emine hanım Triger seti on krank keçesi üst kapak külbütör contası şarj kayışı devirdaim kayışı Filtre seti + Total energy HTC yağ aldım Sıvı conta balata spreyi 8100 TL Artı işçilik 4500ustaya verdim uyarı vermedi bir kere motor yağ seviyesi uyarısı verdi 0ladim bir daha vermedi Bakalım sabah uyarı verecek mi Ama filtreler tıkanmış yağın geçmesi imkansızdı

Semih sonuçtan hiç memnun değil

Semih
14 Ekim 2024 13:57