Ayfer sonuçtan çok memnun

Kadıköy Suadiye Chakra Sorumsuzluğu

27 Aralık 2023 11:49

20.12.2023 tarihinde alışverişimde Ürünüm poşetime konulmamış ve Kadıköy Suadiye Chakra'dan aldım eve gelip aldıklarımı kontrol ettiğimde konulmadığını gördüm aynı gün birkaç saat sonra mağazayı aradım zaten kasadaki arkadaşlar oldukça dikkatsiz ve düzensiz di. Neyse şikayetim sorumsuzluk ve işini takip etmemek poşetime konmayan ürünümü kargolanmasını istedim gelip alın diyorlar bir de nasıl bir hatayı düzeltme şekli onu da anlamış değilim. Ve sonuç bir haftadır Kadıköy'den Kadıköy'e kargo hala gelmedi bırakın gelmeyi kargo bilgisi ve ürünüm hala kargolanmadı. Bu nasıl bir sorumsuzluk bu nasıl müşteriyi yok saymak anlamadım. Acil ürünümü istiyorum

27 Aralık 2023 12:24 (Şikayetten 34 dakika sonra)
27 Aralık 2023 12:42

Sayın Tüketicimiz; Firmamıza ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz telefon numarasından size ulaşamıyoruz. Saygılarımızla.

29 Aralık 2023 14:10

Sorun çözüldü Genel Merkeze teşekkür ederim

30 Ocak 2024 15:30

A

09 Ocak 2024 16:16
Meltem sonuçtan çok memnun

Meltem
18 Temmuz 2023 16:12
"Müşteri hizmetlerinden arayan Gamze hanıma ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum sorunun nereden kaynaklandığını araştırdığı ve tarafıma açıklama yaptığı için"
Büşra sonuçtan memnun

Büşra
20 Kasım 2023 13:42
"Benimle iletişime geçmiş olan Başak Hanım, kibar bir şekilde durumu izah etti, elinden geldiğince ilgilenerek durumu telafi etti. Ürünlerin elime ulaşsın isterdim ancak mümkün olmadığı için alternatif çözümler sundu. Kendisine teşekkür ediyorum."
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
04 Ocak 2025 21:32