Buyaka Chakra Mağazasındaki Kaba Ve Saygısız Üslup

26 Kasım 2023 14:251.303
Deniz'in Teşekkür Mesajı
Chakra markasına bu olayın peşini bırakmayıp ilgilendiği için çok teşekkür ediyorum.

26.11.23 tarihinde saat 13.20 de Buyaka Chakra mağazasında iki renk havlu arasında kararsız kaldım ve satış danışmanına hangisinin daha çok tercih edildiğini sordum. Satış danışmanı kolları bağlı bir şekilde ve gözlerini devirerek bilmediğini bunun için istatistik tutmadığını söyledi. Ben şaşırdım çünkü karşımda satış yapmak isteyen bir danışman yerine sanki onu zorla orada tutuyorlarmış ve müşteriyi tersleyen bir üslupla karşılaştım. Bu davranış benim alışveriş isteğimi soğuttu. Bunun üstüne mağaza müdürü ile görüşmek istedim. Onun yerine mağaza müdür yardımcısı geldi biz güzel güzel konuşurken arkadan mağaza müdürü bağırarak nereye şikayet ederseniz edin şeklinde hiç müşteri odaklı olmayan bir davranışta bulundu. Chakra gibi güzel markanın bu şekildeki temsilcileri markanın müşteri kaybetmesi adına büyük zarar. Gereğinin en kısa zamanda yapılmasını rica ediyorum.

27 Kasım 2023 07:58 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Merhaba, Taleplerinizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Mesajınız doğrultusunda takip sürecimiz başlatılmıştır. Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede size dönüş yapacağız. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Chakra Mağazacılık A.Ş. Müşteri Hizmetleri Birimi

Deniz
27 Kasım 2023 16:55

Chakra Mağazasında Müşteri Memnuniyeti Eksikliği

20 Ekim 2024 07:461.424

"Cansu hanıma ilgisi için teşekkür ederiz. Marka ve müşteri arasındaki güveni zedelemeden ilgi ile yaklaşan kurumsal yönetim politikaları mevcut."

Chakra Markasına Güvenimi Kaybettim

27 Temmuz 2023 22:501.995

"Her ne kadar geç kalınmış olsa da ilgili departmandan arayan Başak hanım yaşadığım sıkıntıyı tekrar güzelce dinleyerek, yaşananalar için özür diledi ve extra bir indirim tanımladı. Konuyla ilgili tüm detayları ve sonrasında yaşadığımız sıkıntıları genel merkeze ileteceğini söyledi. Başak hanımın güzel, ılımlı ve pozitif yaklaşımından çok memnun kaldık. Herkes aynı yaklaşımda olursa sıkıntılar kolaylıkla hallolur diyorum ve şikayetimi kapatıyorum. Teşekkürler..."

1 Destek

Mağaza Çalışanının Saygısız Davranışları Müşteri Kaybettiriyor

9 Kasım 2024 18:37846

Buyaka Chakra mağazasında çalışan F**** Ö**** isimli şahsın müşterilere karşı olan saygısızca ve kabaca davranışı beni a...

Chakra Ürün İadesinin Ödemesini Yapmıyor!

2 Şubat 2024 21:214.148

"Ücret iademi defalarca m, hizmetlerini ve mağazayı arama, tarafıma dönüş yapacağız denilip dönülmemesi, belirsizlik v. S yıpratıcı bir süreçle alabildim, markaya güvenim sarsıldı bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum, Markaya ve müşteri hizmetlerine değil ama Şikayet Var platformuna sesimizi duyurduğu için teşekkür ederim."

Chakra Etiket Fiyatından Farklı Bir Fiyat Verildiği İçin Ürünü Alamadım!

Chakra EtiketFiyatından Farklı Bir Fiyat Verildiği İçin Ürünü Alamadım!

Mine

Selin
Chakra Paketlememe Ve Tamamen Kırık Gelen Ürünler

ChakraPaketlememe Ve Tamamen Kırık Gelen Ürünler

Çiğdem
Chakra'nın Eski Prestiji Neden Zayıfladı?

Chakra'nın EskiPrestiji Neden Zayıfladı?

Özlem

Öne ÇıkanKonular