Çelik Kardeşler İki Taksit Ödenmedi Diye Haciz Koymaya Çalışıyor

27 Temmuz 2024 14:49

Eşim telefon almış iki taksit geciktiği için hemen avukata oradan icraya vermişler sürekli arayıp haciz koyacağız diye tehdit ediyorlar borcun tamamını istiyorlar. Ya zaten tamamını verecek olsak neden taksitle alışveriş yapalım. Şu an adrese ihtarname çekmişler 6 bin küsur de faiz eklemişler sağ olsunlar. Etti sana 25 bin. Eve avukat geldi 10 bin bugün ya da yarın yatır dedi birazını yatırdık aradan birkaç gün geçti yine ödeme istiyorlar. Ben bu işin peşini bırakmayacağım avukattan geri çeksinler taksitleri normal ödemeye devam edelim. Biz bu paranın hepsini verecek durumumuz yok gelip görsünler de. Psikolojimiz altüst oldu gerçekten.

Seçil
Seçil
27 Temmuz 2024 14:34

Ben böyle bir şey görmedim hayatımda. Resmen komplo kuruyorlar iki taksit geciktiği için böyle bir şey yapılır mı. Desen 6 ay 1 sene eyvallah. İki ay sadece. Ki bu şirket taksitle ürünü verirken bu kişinin borcunda gecikme yasayabilitesini göz önünde bulundurarak veriyor ürünü. Başka yerlerden de taksitle alışveriş yaptım iki ay gecikme de yaşadım. Ama böyle bir sorun kesinlikle yaşamadım. Kesinlikle şikayetçiyim.

Cansel
Cansel

Fırın aldım son 2taksiti ödeyemedim eşim işten çıktı sürekli arayıp istediler durumunun olmadığı olduğu zaman vereceğimi söyledim hemen avukata vermişler üstüne de avukat parası falan eklemişler fırın o kadar etmez icra ya geleceklerini haciz uygulayacaklarını söylediler şikayetim var nasıl haciz uygulayabilirler resmen hasta oldum sinirden

Görmez AVM Görmezler AVM Taksitli Satış Planı

12 Ocak 2024 23:50
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
17 Mayıs 2025 12:57
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Atılım AVM Haksız Kazanç Elde Ediyorlar, Yasa Dışı İşlem Yapıyorlar

23 Aralık 2023 04:58