Görmez AVM Görmezler AVM Taksitli Satış Planı

12 Ocak 2024 23:50

Merhaba, belirttiğim mağazadan taksitle ürün aldım. Ürünümün taksitlerini düzenli şekilde ödüyordum. Evimizin yıkılması nedeniyle Esenler ilçesinden Bağcılar ilçesine taşınmak zorunda kaldık. Taksitleri sadece elden alıyorlardı ve evimizin uzaklığı nedeniyle mağazayı arayıp durumu izah ettim. Durumu anlattığım telefon görüşmesindeki kişi, bunun sorun olmayacağını, iki ayda bir gelip de ödeyebileceğimi söyleyerek beni bu olumsuz duruma soktu. Daha sonra eşimden taksitlerimizi ödemesi için mağazaya gitmesini istedim. Mağazaya giden eşim, oradaki çalışanlardan IBAN istedi fakat IBAN bilgilerini paylaşmadılar ve kredi kartı ile ödemek istedi. Bu sefer de kart komisyon ücretini eşimden almak istediler. Eşim bunu kabul etmeyince mağazadan ayrıldı. Daha sonra eşim, tekrar mağazaya giderek nakit ödemek istediğini iletti fakat bu sefer de oradaki çalışan, nakit parayı almayıp 'taksitlerinizi yatırmadığınız için avukatlık olmuşsunuz ve icra avukatına verilmiş' diyerek eşimden taksitlerin toplam tutarı olan 1,300 TL talep etmiş. Eşim bunu kabul etmeyerek sadece taksit ücretini getirdiğini dile getirip mağazadan ayrılmış. 12 Ocak 2024 tarihinde 0555 107 40 70 ve 0553********53 numaralı telefonlardan kendisini icra memuru/avukat olarak tanıtan bir kişi, 'şu an adresinizde bulunmaktayız, 11,000 TL olan borcunuz 6,000 TL öderseniz dosyanızı kapatalım, aksi takdirde evinize icra memurları giriş yapacak' diyerek beni tehdit etmiş ve korkutmuştur. Bu duruma istinaden, her türlü ödemek için çaba gösterdiğim halde, şirketin bu ücretleri belli başlı bahanelerle kabul etmeyip mevcut durumu icralık hale getirmesi konusunda çaba gösterdiğinden şikayetçiyim. Borcum olan 1,300 TL'den fazla beş kuruş ödeyecek durumum yok. Asgari ücretle geçinen bir aileyiz ve evimizin kira olduğunu belirtmek istiyorum. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Musa
Musa

Aynı durumu. Bende yaşadım

Evkur Mağazasıyla Yaşanan İcra Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Krizi

Fadime
28 Ocak 2025 21:59
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

On Yedi Yıl Sonra Bitmeyen Borç İddiası Ve Sürekli Rahatsız Edilmek

Ezgi
11 Mayıs 2025 19:48
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Atılım AVM Haksız Kazanç Elde Ediyorlar, Yasa Dışı İşlem Yapıyorlar

23 Aralık 2023 04:58