Carrefour SA'dan Aldığımız Balık Zehirlenmeye Neden Oldu

11 Kasım 2024 22:12

10.11.2024 tarihinde Adana ili Çukurova ilçesine bağlı 100. Yıl Mahallesi Şubesi Carrefour SA'dan palamut adlı balığı aldık. Aile boyu zehirlendik. 6 yaşındaki oğlum kustu. Benim ve eşimin midesi sürekli bulanıyor. Balık soslarken dağılıyordu, şüphelendik ama ihtimal vermedik. Dünden beri midemiz bozuk ve bulanıyor. Çocuğumuz çok kötü oldu. Bir daha asla almam.

11 Kasım 2024 22:13 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

11 Kasım 2024 22:33
Merve
Merve
12 Kasım 2024 11:17

Telefonum çalmadı. Bir daha arar mısınız

Hülya
Hülya

16.11.2024 Çukurova Hayal Park şubesinden yapmış olduğum alışverişte 2 si aynı kart olmak uzere3 kere çekim yapıldı 2 si onay vermedi denildi fakat hesaptan düşüldü 2 gündür konuyu bildirmemize rağmen yardımcı olunmadı banka marketin hesabına geçmiş denilmesine rağmen paramızı iade etmediler cokkizginim ve mağdurum o para bir şekilde hesabıma geçecek geçmeye ama bir daha alışveriş yapar mıyım çevreme onermiyim bilmem bu şekilde beni mağdur etmeye hakkınız yok

Berat sonuçtan çok memnun

12 Eylül 2024 00:47
"Kısa sürede sorunu hallettiğiniz için teşekkürler. Evrenseki şube sorumlusu ve kasada ki arkadaşlar da gerçekten çok ilgiliydiler onlara da teşekkür ederim"
Selçuk sonuçtan memnun

28 Eylül 2024 16:15
"Müşteri destek hattı. Teşekkürler..."
Halime sonucu yetersiz buldu

Carrefour SA Balık Sezonunda Taze Ürün Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği