Işıl sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Carrefour SA Bozuk Yemek Ve Zehirlenme

05 Ocak 2024 09:17

Bursa Nilüfer Carrefour SA içerisinde bulunan restorandan zehirlendim. 4 Ocak 2024 tarihinde eşim ile birlikte Carrefour SA market içerisinde bulunan yemek bölümüne gittik. İki adet et sote bir adet patates püresi ve bir tabak ıspanak söyledik. Ispanaktan üç dört kaşık aldıktan sonra eşime bunda bir bozukluk var dedi ve oda tattı ve bozuk olduğunu söyledi. Hemen yemek standına gittik ve bunu ilettik. Onlarda yemeği alıp stantta ki yemeği çöpe attılar ve farklı bir çeşit yemek verdiler. Ama yemeğin kıymalı olması sebebi ile yediğim üç dört kaşık yemek bile beni mahvetmeye yetti. Şu an sabahın köründe yazıyorum çünkü gece boyu ishal ve karın ağrısından uyuyamadım. Maalesef arabamız olmadığı için de şu an hastaneye gidemedim. Halk sağlığını tehdit eden bu duruma nasıl müsaade ettiklerini anlayamadım büyük hayal kırıklığı içerisindeyim.

05 Ocak 2024 09:24 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

Işıl

07 Ekim 2023 23:06
"İade için teşekkürler"
Selda sonuçtan memnun

04 Haziran 2024 19:17
"Şikayette bulunduğum gündem itibaren hem Carrefour SA genel merkezden hem de ürünü aldığım marketten arandım. İletişim kuran görevliler gayet nazikti. Herhangi bir tazmin talebim olmamasına rağmen adıma bir hediye çeki hazırladıklarını söylediler. Ben bu durumun bir daha yaşanmaması için gerekli önlemleri alacaklarına ve mevcut karpuzları tahlile göndereceklerine inanmak istiyorum. Umarım bu yapılır. Nezaket ve konuya anında müdahaleleri için teşekkür ederim."
Rıfat sonuçtan memnun

26 Kasım 2023 17:56
"Ürünümü iade aldılar ve gerekli özürleri dilediler ayrıca talepleri üzerine yakıt fişini ibraz ettim. Mağaza müdür yardımcısı Burak bey güler yüzlü çözüm odaklı naif bir arkadaşımız kendisine buradan ayrıca teşekkür ediyorum. Carrefour SA ya da kurumsallığın hakkını verdiği için ayrıca tebrik ederim böyle devam"
Carrefour SA İnsan Sağlığına Önem Vermiyor!
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 12:32
Mustafa sonuçtan çok memnun