Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buderus Kombi Arızası Yetkili Servis

Furkan
18 Mart 2024 16:47

16 Aralık 2023 tarihinde İzmir Fahrettin Altay'daki Bosch Buderus Alfaterm yetkili servisi, doğalgaz kombimizin fanını 2690 TL karşılığında değiştirdi. Bunun nedeni, bacanın su sızdırması sonucu fanın hasar görmesi idi. Ancak aynı gün içerisinde kombi başka bir arızaya daha yol açtı; bu arıza daha önce mevcut değildi. Ekleyeceğim görseldeki parça, 21 Aralık 2023 tarihinde 950 TL karşılığında değiştirildi (termostop), fakat arıza ve ses sorunu devam etmektedir. Yetkili servisin sahibiyle yaptığım görüşmelerde, her seferinde ayrı bir servis ücreti talep edildiğini öğrendim. Bu durumdan dolayı oldukça rahatsızım. Kombi sürekli arıza yapıyor ve sürekli resetlenmesi gerekiyor. Bu yüzden ne evimiz düzgün şekilde ısınıyor ne de sıcak su akışı sağlanıyor. Duş alırken bile, kombi arızası nedeniyle aniden sıcak su kesiliyor. Fanın değişiminden sonra ortaya çıkan ve daha önce mevcut olmayan bu arızanın servis ücreti talep edilmeden giderilmesini istiyorum. Ayrıca, arıza videosunu ekledim, inceleyebilirsiniz. Durumun sürekli tekrar etmesi nedeniyle kombimin kullanışsız hale geldiğini düşünüyorum. Buderus markasından beklenmeyen bir durum bu. Gerekli kontrolün ücretsiz olarak yapılmasını talep ediyorum.

18 Mart 2024 16:49 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

25 Mart 2024 14:20

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

Kombi Arızaları Ve Yüksek Tamir Maliyetleri Mağduriyeti

Atıf
23 Ocak 2024 19:01
"İlginiz için teşekkürler."
Buderus Teknik Servis Şikayet Edecek Muhatap Bulamıyorum
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Buderus Kombi İle Sürekli Arıza Ve Çözüm Bulamama Sorunu

Uğur