Uğur sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2024 14:47

Boyner mağazasından Mayıs 2024 tarihinde alınan Nike Air Max Impact 4 spor ayakkabısının üst kumaş kısmı hiçbir darbe olmadan yırtık meydana gelmiştir. Bu yırtık diğer ayakkabıda da oluşmuştur. Nike firmasının üretmiş olduğu spor ayakkabısının kalite kontrol yapılmaması ve kumaş kalitesinin göz ardı edilmesi çok üzücü. Kaldı ki bu seri üretim yapılan bütün ayakkabılarında bu sorun büyük ihtimalle devam etmektedir. Umarım bu mağduriyetim satın aldığım Boyner firması tarafından en kısa zamanda çözüme kavuşturulur.

29 Kasım 2024 19:56

Boyner firmasından 6 ay önce aldığım ayakkabının üst file kısmı özenli kullanılmasına rağmen yırtılmıştır. 2 yıl garanti kapsamında olan ayakkabıya red cevabı geldi... Ürün alırken garanti kapsamında dediklerinde gülmüştüm ne kadar haklı olduğumu daha iyi anladım. Tüketicilere sunulan garanti kapsamının ne kadar geçerli olduğunu anlamış olduk... Ben 2000 TL kaybederim umurumda değil... Kalktı ki kurumun zaten umurunda değil... Saygılarımla diye bitirmek isterdim ama gerek görmüyorum.

Ek
02 Kasım 2024 14:53 (Şikayetten 5 dakika sonra)
04 Kasım 2024 10:07

Merhaba,​ Talebiniz ile ilgili görüşülerek çözüm sunulmuştur. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

04 Kasım 2024 10:13

Boyner firmasına teşekkür ederim... Bu kadar hızlı bilgilendirme beklemiyordum... Bugünler de özlediğimiz çok nazik bir anlatımla yardımcı oldular.

04 Kasım 2024 10:15

Boyner firmasına teşekkür ederim.

29 Kasım 2024 19:43

Garanti kapsamında ki ayakkabıya red cevabı geldi... Tüketicilere sunulan garanti kapsamının ne kadar geçerli olduğunu anlamış olduk... Ben 2000 TL kaybederim sorun değil kurumun zaten umurunda değil... Saygılarımla diye bitirmek isterdim ama hak edene saygı olur.

Adem sonuçtan çok memnun

08 Kasım 2024 16:14
"Ayakkabı ile olan şikayetim çözüldü. Boya için de aynı hassasiyetin gösterileceğini umuyorum. Teşekkürler..."
Rahim sonuçtan hiç memnun değil

Rahim
28 Mayıs 2025 14:01
Kısa Sürede Deforme Olan Ayakkabı Ve Garanti Sürecinde Mağduriyet

04 Ekim 2024 14:36
Boyner'den Aldığım Ayakkabıda Hayal Kırıklığı
Boyner'den Aldığım Ayakkabıda Hayal Kırıklığı
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
10 Şubat 2025 11:32