Hesabım Üzerinden Yapılan Şüpheli Sipariş

Hesabım Üzerinden Yapılan Şüpheli Sipariş
Recep
26 Ekim 2024 23:15

24.10.2024 19:57 tarihinde Boyner hesabıma giriş yapılarak benim adımla ve benim adresimle 4151660809 numaralı Calvin Klein Erkek Sneaker 44 numara sipariş verilmiş. Kart bilgilerinde E*** diye biri yazıyor. Böyle birini tanımıyorum. Ürün 26.10.2024de kargoya verilmiş. Adres değişmiş. Tekin Sk. No:55 d:1 Maltepe İstanbul.

Adresteki numarayı aradım o adreste olmadığını Ağrı ilinde olduğunu, ayakkabı numarasının 42 olduğunu öğrendim.
Kargo adresini kendi adresim yaptım ve kargo geldiğinde direkt iade yapacağım. Scotty müşteri hizmetleri şu an hizmet vermiyor o yüzden çalışma saatlerinde arayıp kargo gelmeden iadesini talep edeceğim.

Sizden isteğim bu siparişi iptal etmeniz. Kargoyu geri çekmenizi istiyorum. Bu şüpheli işlem hakkında bir işlemim ve bilgim yoktur. Sorumluluk kabul etmiyorum. Benim hesabıma benim şifremle nasıl giriş yapıp sipariş verildiğini de bilmiyorum. Gereğini yapmanızı önemle rica ediyorum.

27 Ekim 2024 09:01 (Şikayetten 9 saat sonra)
27 Ekim 2024 14:28

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

31 Ekim 2024 13:24

Merhaba,​ Talebiniz ile ilgili görüşülerek çözüm sunulmuştur. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Ömer
20 Kasım 2024 18:32
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
11 Kasım 2024 20:06
Boyner'den Yanlış Numara Ayakkabı Ve İade Sorunu
Umut sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 15:25

Ramazan