Sezgin
10 Aralık 2024 23:30

Elazığ Elysium AVM'de bulunan Boyner mağazasından 06.09.2023 tarihinde Calvin Klein markalı ayakkabı aldım. Ürünü aldığım zaman ilgilenen personel arkadaş, ürünün 2 yıl garantili olduğunu söyleyerek özellikle vurgulayarak satmaya çalıştı ve ben de bundan yola çıkıp o ürünü satın aldım. Ürünü pek kullanmama rağmen bir süre sonra üst kısmında çökmeler oluştu ve ayaklarımı aşırı derecede rahatsız edip ağrı yapmaya başladı. 03.11.2024 tarihinde ürünü incelenmesi için satın aldığım Boyner mağazasına götürdüm ve bir süre sonra tarafıma ürünün inceleme süresinin dolduğunu, bundan dolayı olumsuz bir şekilde ayakkabımın gönderdiğim şekilde geri geldiği bildirildi. Boyner mağazasından ve Calvin Klein firmasından bu konudan dolayı şikayetçiyim. Bir ayakkabı için o kadar para veriyoruz. Personel ürünü satmak için süsleyip püsleyip ürünü satabilmek için envai çeşit seçenekler sunuyor ve en ufak sıkıntıda mağdur ediliyoruz. Mahalle aralarındaki esnaf ayakkabıcılar orijinal ürün satmamasına rağmen 3 kuruşluk ürünün arkasında duruyor ama bizim koskoca Boyner mağazamız ve Calvin Klein firmamız bizi mağdur ederek kendilerini taçlandırıyor. Boyner ve Calvin Klein pişmanlıktır.

11 Aralık 2024 09:00 (Şikayetten 9 saat sonra)
11 Aralık 2024 13:06

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Erhan
08 Ocak 2024 15:09
Boyner Ve Calvin Klein Ayakkabı Sorunu
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Begüm
05 Kasım 2023 14:59

Aleyna
31 Aralık 2024 10:48

22 Haziran 2025 17:32
Calvin Klein Ayakkabıda Kısa Sürede Ciddi Hasar Ve Garanti Reddi
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Deforme Olan Puma Ayakkabı Rahatsızlık Ve Hayal Kırıklığı Yaşattı

Sıla