Boyner Seç Gelsin'den Kargo

Furkan
06 Mayıs 2024 10:54

Boyner'den 'Seç Gelsin' servisiyle ayakkabı satın aldım; ancak, bana gönderilen HTS kodu hiçbir işe yaramıyor. Siparişimi nasıl takip edeceğim? Yardımcı olabilecek birisi var mı, nasıl yapılacağını bilmiyorum. Kargo takibi nasıl yapılır, bilen ya da duyan varsa acilen yardım edebilir mi?

22 Mayıs 2024 11:08

09 Mayıs 2024 18:04

Boyner kargo kayıp durumu Kaç gündür sipariş ettiğim ayakkabı kargoya veriliyor yola çıkıyor ancak kayboluyor ve sebebi benmişim gibi beklememi söylüyorlar mağduriyet yaratıyorlar bilgi gelmediğini söylüyorlar bir şeyi çözmüyorlar ulaşmalarının hiçbir önemi yok takip ediyoruz diyorlar

09 Mayıs 2024 16:44

06 Mayıs 2024 11:12 (Şikayetten 17 dakika sonra)
06 Mayıs 2024 12:53

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Boyner'den Seç Gelsin Siparişimde Kargo Takip Sorunu

19 Mart 2025 11:34
Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
07 Şubat 2025 11:30
"İletişimi güçlü marka. Teşekkürler..."

Özer
18 Temmuz 2025 15:03