Reyhan sonucu yetersiz buldu

Reyhan
06 Ocak 2024 00:01

Boyner'den aldığım parfüm orijinal gibi kokmuyor! Her yıl Aralık ayında toplu parfüm alışverişi yapan biri olarak, bu sene de alışverişimi yaptım ve A***** S* parfüm seti aldım. Daha önce kullandığımda herkes tarafından beğenilen ve sabah sıktığım parfümün üzerimde kalıcı olduğunu söyleyenler olurdu. Ancak bu sefer parfümümün kokusu hiç alınmıyor ve kıyafetimde başka parfümlerin kokusunu alırken bu parfüm saniyeler içinde uçup gidiyor, hiçbir kalıcılığı yok. Bugün Boyner'e gidip durumu anlattığımda, bana yapabilecekleri tek şeyin müşteri temsilcisine yönlendirip inceleme başlatmak olduğunu söylediler. Dışarıda bu konuyu konuştuğumuzda ise bazı arkadaşlarım Boyner'in artık orijinal parfüm satmadığını, onun yerine Sevil ve Sephora markalarını tercih ettiklerini belirttiler. Buna rağmen, orijinallik konusunda ısrar eden Boyner'e evet, inceleme başlatılmasını istiyorum. Bizler bu paraları kolay kazanmıyoruz ve çalıştığımız para ile kendimizi ödüllendirip güzel kokmak istememiz en doğal hakkımız. Boyner ile ilgili bu tarz olumsuz konuşmalar olunca insanın canı sıkılıyor; sonuçta az para ödemiyoruz.

06 Ocak 2024 10:54 (Şikayetten 10 saat sonra)
08 Ocak 2024 19:58

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Yeşim
Yeşim

İzmir Hilltown Boyner den parfüm aldım. Ödemesini yaptım, stokta olmadığı için sipariş verdiler. Yalnız parfüm üretim tarihini sorgularım, eğer eski üretim tarihli ise almam dedim, tamam dediler. Parfümü almaya gittim, fakat üretim tarihini sorguladığımda 4 yıllık bir parfüm olduğunu öğrendim, iade etmek istedim fakat almadılar! Siz bayat parfüm satacaksınız, üstüne urunu aldığım anda mağazada iken iade etmek istediğimde almayacaksınız! Bu nasıl bir is ahlakıdır? Her şey bir yana, vazgeçtim kardeşim, ürünü alıp evine götürmedim, kullanmadım almaktan vazgeçtim. Siz nasıl ürünü iade almazsınız. Nasıl olur da görevli kadın oldukça sevimsiz bir üslupla ambalajından çıkarmışsınız ben bu urunu alamam der! Kadın çalışanlarınızı kadın müşterilere zorluk çıkartsınlar diye özel mi seçiyorsunuz? Kadınını tavrı üslubu sac bas yoldurur cinsten, müşteri ile öyle bir konuşuyor ki, telafi etmek çözmek gibi bir derdi hiç yok. Gerçekten is ahlakından yoksun insanlarla uğraşmaktan yorulduk bıktık usandık.

Tugba
13 Kasım 2023 21:15
Boyner Orijinalliği Şüpheli Parfüm

Deniz
18 Haziran 2023 14:30
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
24 Eylül 2024 11:08