Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2024 15:04

Hasarlı ve özensiz paketleme. Yanlış urunu 2 defa gönderilmesi. Boyner mağazası gerçekten insanlarla dalga geçiyor. Mart 2 Mart 23 arası 3 ayakkabı siparişimde de sıkıntı yaşattılar. Aynı ayakkabıyı iki sefer aynı şekilde yanlış ürün olarak gönderdiler. Yetmiyor mus gibi oyalayıp indirimden faydalandırmamak için ayakkabı numarasının tükenmesine sebep oldular. İndirimde aldığınız ayakkabı numarası tükenince de aynı ürünün farklı rengini almaya çalıştığınızda da indirimi sadece o ayakkabıya yapabileceklerini söylüyorlar. Her şeye rağmen 3. Ayakkabıyı da ilk ayakkabı gibi tabanları farklı ayakkabı olarak göndermişler. Sözde kamera inceleyip düzelteceklermiş. Not almışlar da. Özenli ve incelenerek gelecekmiş. Hepsi yalan. İspatı video ve fotoda. 3. Ayakkabı değişimi gelen ayakkabıya bakin. Kamera vs inceleniyor, bilmem not aldık, ilgili yere ilettik hepsi oyalamak için. Kendi elemanları arasındaki disiplinsiz durumu müşteriye mal ediyorlar.

23 Mart 2024 14:29

Boyner mağaza hatalı ürün gönderip arkasında durmuyor. Her seferinde hatalı ürün gönderiyorlar. Sırf Yararlandığınız indirimden faydalandırmamak için oyalıyorlar. Ürün numarası kalmayınca da para iadesi dışında yardımcı olmuyorlar. Mart Ayin 2 sinden Mart 23 une kadar 3 ayakkabı değiştirdiler. Gelen değişimlerdeki her ayakkabı hatalı. Geri gönderiyorsunuz kameralar inceleniyor vs gibi bahaneler sunup. Sonra tekrar sipariş veridiginizde aynı ayakkabıyı gönderiyorlar.

Ek
23 Mart 2024 15:12 (Şikayetten 7 dakika sonra)
23 Mart 2024 15:41

Hiçbir konuda yardımcı olmadınız. 3 seferdir mağdur ediliyorum. Çözüm sadece para iadesi olmamalı Boyner gibi bir mağaza için. Paketleme kotu ve 3 seferinde de aynı paketleme. Çok şey yazmak gerekir de çözüm olacağını düşünmüyorum. Ama yaşattığınız mağduriyeti her yerde paylaştım paylaşmaya da devam edeceğim. Bir müşteriye iki seferde yanlış ayakkabı üst üste gönderilir mi. Ve aynı yanlışlıkla. Ve not alınıp üzerine düşüleceği söylene söylene müşterinin isi gücü yok sizin yanlış gönderimleriniz sonrası uğraşsın dursun. Yok kargo yok iade oluşturma bilmem ne. Beklemesi de cabası. Diğer bir 3. Mağduriyet aynı ayakkabının numarası kalmayana kadar bekletilmiş olmak. Kamera inceleniyor, departmana iletildi bilmem ne. Ayakkabı numarası tükendi sonra. Size hiç inanışım yok. Bu süreçte 15 temsilciyle görüşüp aynı sonucu elde etmek beni hakli kılıyor sanki. Sonuç ortada. 3 haftadır sizin yüzünüzden hali sahaya gidemiyorum. Sadece Yazıklar olsun diyorum. Koskoca mağaza sözüm ona.

24 Mart 2024 16:44

Merhaba,​ Talebiniz ile ilgili görüşülerek çözüm sunulmuştur. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

05 Nisan 2024 11:11

Boyner iki sefer aynı ayakkabıyı yanlış gönderdi (941TL). İki sefer yanlış gelince ayakkabının farklı rengini almak istedim. Yararlandığım indirimi aynı ayakkabının aynı farklı rengine uygulamadılar (1301TL). İlk aldığım ayakkabının üzerine 400 TL almak istiyorlar resmen. Bende kazanmış olduğum 941 TL'ye almak istediğimi belirttim. İnat olunca haksız farklarını kabul etmeyeceğimi ilk ayakkabımı göndermelerini söyleyince de o zamanda yanlış ürün gelme ihtimali yine var diyorlar. Resmen yeni alacağınız ayakkabıya (aynı muadil aynı fiyattaki farklı rengine ) 400 Tl fark istiyorlar

Emine
17 Eylül 2023 10:30

Sevda
17 Nisan 2024 21:50
Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Atakan
26 Mart 2024 10:39
Müjgan sonuçtan hiç memnun değil

Müjgan
15 Temmuz 2023 19:31