Bosch Unlimited 7 Bcs711xxl Bataryası 15 Dakikada Bitiyor

08 Haziran 2023 10:24

31.05.2023 tarihinde Van Bosch mağazasından Bosch unlimited 7 bcs711xxl El süpürge makinesini aldım. Alırken Bosch daki satış elemanı bataryası 1 Saat veya 40 dakika sürüyor dedi. Bizde ona göre alırken ikna olduk. Maalesef şarjı turboda 15 dakika sürüyor. Eco da ise maksimum 20 dakika sürüyor. Bir iki odayı da ürkek ürkek süpürüyoruz. Bu şekilde ise iade etmek istiyorum.

08 Haziran 2023 10:33 (Şikayetten 9 dakika sonra)

09 Haziran 2023 23:16

Bosch iletişim merkezi 30 dakika içerisinde geri dönüş yaptı. Bir gün sonra servis geldi bayağı da ilgilendi. 10 dakika turboda 15 dakika autuda çalışma süreleri var dediler. Bu şartlarda bir sorun olmadığını söylediler. Alırken Bosch bayisi 40 dakika ve 1 Saat deyince aldık güvendik. Anlaşılan Van Bosch mağazası müşterilerini yanıltıyor. Bosch kurumunda ürünlerin de bir sorun yok fazlasıyla güven veriyor. Bayi ve satış elemanlarını uyarırlarsa iyi olur

Hilal
06 Ocak 2025 19:19

Yanıltıcı Şarj Süresi Bilgisiyle Bosch Süpürge Hayal Kırıklığı

Seval
19 Kasım 2024 14:11
yaniltici-sarj-suresi-bilgisiyle-bosch-supurge-hayal-kirikligi-2.pdf
yaniltici-sarj-suresi-bilgisiyle-bosch-supurge-hayal-kirikligi-1.pdf
Saniye sonuçtan hiç memnun değil

Saniye
01 Aralık 2024 17:31
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
12 Mayıs 2025 16:35