Bosch Kurutma Makinesi Mağduriyetimiz!

Sadık
Sadık
23 Nisan 2024 17:024.303

Bosch kurutma makinesi aldım. Aldığım günden beri sorunlar yaşıyorum. Kurutma makinesinin alt kısmı tamamen su doluyor ve bir kere bile çözüm bulunamadı. Bosch genel müdürlüğünden arandım fakat bir çözüm üretilemedi. Servisten gelen personel su pompasının değişimi gerektiğini ve ek olarak temizlik için ayrı bir ücret talep etti. Defalarca servis eve gelip gitti ancak bir çözüm bulunamadı. Gereken mercilere başvuracağım. Böyle büyük bir firmanın ürünü için çözüm bulamaması çok şaşırtıcı. Bir daha evimde Bosch ürünlerini tercih etmeyeceğim.

25 Nisan 2024 14:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

6 Nisan 2025 18:21

Merhaba aynı model bende de var 3 senedir sorunsuz kullanıyorum. Evet normalde alt hazne su oluyor ama sizinki kadar kesinlikle olmuyor.

Nermin
Nermin
31 Mart 2025 00:42

Merhaba aynı sorun bende de oluştu su gidere gitmiyor su haznesine gididince altta su kalıyor sorunu nasıl çözdünüz

Pinar
Pinar
18 Aralık 2024 20:17

Aynı problem bende de var normalinin bu olduğunu söyledi servis ya da uydurdu o da bilmiyor üstelik tel mazgalında oksitlenme var mümkün olduğunca ben suyu alıp havlu ile açık bırakıp kurutmaya çalışıyorum

Bosch Kurutma Makinesi Hayal Kırıklığı

Burcunaz
Burcunaz
15 Şubat 2025 00:121.796

Bosch marka kurutma makinemi 2020 yılında aldım. Aldığım günden beri 'su dolu' arızası veriyor. Garantisi devam ederken ...

Bosch Kurutma Makinesi Sürekli Altından Su Akıtıyor

Saba
Saba
30 Ağustos 2024 22:233.926

Geçen yıl aldığım Bosch Kurutma makinesi henüz bir yıl dolmadan arıza verdi. Her çamaşırdan sonra alttan su gelmeye başl...

Tümünü Gör

Osman
Bosch Kurutma Makinesi Memnuniyetsizliği

Bosch KurutmaMakinesi Memnuniyetsizliği

Basak
Bosch WQG25100TR Serie 4 Kurutma Makinesi Tamburdan Gelen Ses!

Bosch WQG25100TRSerie 4 Kurutma Makinesi Tamburdan Gelen Ses!

Alparslan
Bosch Kurutma Makinesi Ses Sorunu!

Bosch KurutmaMakinesi Ses Sorunu!

Şeyma
Bosch Serie 6 Çamaşır Kurutma Makinesi Sorunu