Çiğdem
Çiğdem
24 Haziran 2024 15:378.849

Yaklaşık altı ay önce Bosch İ-DOS Seri 8 çamaşır makinesi aldık. Dijital ekran bir çamaşır makinesini en son teknoloji diye aldık. Fakat sanırım yanılmışız. Makinenin ekranı komple kapandı, servis çağırdık. Bayram öncesi geldiler, çözülmedi. Bayram sonrasına kaldı. Servis, makineyi teknik servisten yardım alarak zar zor düzeltti. Fakat Home Connect uygulamasına bağlayamadılar. Giderken sorun çözüldü, siz bağlarsınız dediler ve gittiler. Bugün tekrar Home Connect'e bağlamaya çalışırken "upd" hatası verdi ve komple ekran gitti yine! Müşteri hizmetlerini aradım, tekrar servis kaydı oluşturdular. Şimdi soruyorum, ben bu makineyi saçma sapan yazılımsal sorunlarla uğraşmak için mi aldım? Cihazda sorun varsa değiştirilsin. Bulunduğum bölgedeki servis çözemiyorsa başka servis talep ediyorum.

24 Haziran 2024 15:39 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Bülent
Bülent
10 Mayıs 2025 08:01

Akıllı cihazlar ara ara yazılım güncellemesi ister. Upd ben güncel değilim diyor, cihazı güncelleyin

Gamze
Gamze
16 Aralık 2024 01:33

Merhaba aynı sorun bende de oldu upd kodu ve ekran açılmıyor çözebildiniz mi siz?

Bosch Servis İletişimsizlik Ve Umursamazlığı

Arda
Arda
16 Temmuz 2024 16:576.452

Bosch Serie8 bir çamaşır makinesi satın aldık, makinede meydana gelen arıza sonrası müşteri temsilcileri ile iletişime g...

2 Destek

Tümünü Gör
Bosch Kapak Patlaması Sorunu!

Bosch Kapak PatlamasıSorunu!

Serap
Bosch Çok Pişmanım, Sorun Çözülmüyor

Bosch Çok Pişmanım,Sorun Çözülmüyor

Ayşe
Bosch 10 Kg Çamaşır Makinesi Sıkma Sorunu!

Bosch 10 Kg ÇamaşırMakinesi Sıkma Sorunu!

Sümeyra
Bosch Çamaşır Makinesi Çürümesi

Bosch ÇamaşırMakinesi Çürümesi

Derya
Bosch Çamaşır Makinesi Boya Kabarma Ve Paslanma

Bosch ÇamaşırMakinesi Boya Kabarma Ve Paslanma

Özge
Bosch Serie 4 Çamaşır Makinesinde Sarsıntı Ve Ürün Değişimi Talebi!

Bosch Serie 4 ÇamaşırMakinesinde Sarsıntı Ve Ürün Değişimi Talebi!

Amine

Öne ÇıkanKonular