Çiğdem
24 Haziran 2024 15:37

Yaklaşık altı ay önce Bosch İ-DOS Seri 8 çamaşır makinesi aldık. Dijital ekran bir çamaşır makinesini en son teknoloji diye aldık. Fakat sanırım yanılmışız. Makinenin ekranı komple kapandı, servis çağırdık. Bayram öncesi geldiler, çözülmedi. Bayram sonrasına kaldı. Servis, makineyi teknik servisten yardım alarak zar zor düzeltti. Fakat Home Connect uygulamasına bağlayamadılar. Giderken sorun çözüldü, siz bağlarsınız dediler ve gittiler. Bugün tekrar Home Connect'e bağlamaya çalışırken "upd" hatası verdi ve komple ekran gitti yine! Müşteri hizmetlerini aradım, tekrar servis kaydı oluşturdular. Şimdi soruyorum, ben bu makineyi saçma sapan yazılımsal sorunlarla uğraşmak için mi aldım? Cihazda sorun varsa değiştirilsin. Bulunduğum bölgedeki servis çözemiyorsa başka servis talep ediyorum.

24 Haziran 2024 15:39 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Bülent
Bülent

Akıllı cihazlar ara ara yazılım güncellemesi ister. Upd ben güncel değilim diyor, cihazı güncelleyin

Gamze
Gamze

Merhaba aynı sorun bende de oldu upd kodu ve ekran açılmıyor çözebildiniz mi siz?

Berkay
Berkay

Merhaba upd yazması hata anlamına gelmez. Makinenizi homeconnect uygulamasından güncellemeniz gereklidir. Uygulamaya girip güncellemeyi yapabilirsiniz.

Fuat sonuçtan çok memnun

Bosch 8 Serisi Çamaşır Makinesi Dokunmatik Hatası

Fuat
02 Mayıs 2024 18:52
"Vallahi helal olsun adamlar Ankara'dan mühendis gönderdiler bir makine için çok ilgililer hiç ummuyordum Bosch yetkilileri isinde ehli ilgililer. Teşekkürler..."

Bosch Servis İletişimsizlik Ve Umursamazlığı

Arda
16 Temmuz 2024 16:57
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi: Sürekli Arıza Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Aleyna