Bosch Çamaşır Makinesi. Koyu Renklerin Üzerinde Pamukçuk Bırakması.

Bosch Çamaşır Makinesi. Koyu Renklerin Üzerinde Pamukçuk Bırakması.
02 Kasım 2023 14:51

7 ay önce aldığımız Bosch çamaşır makinesi özellikle koyu renk kıyafetlerin üzerinde beyaz pamukçuk bırakıyor. Servis geldi makineyi götürdü iki gün sonra kazanını değiştirdik diye geri getirdiler ama aynı problem devam etti. İade veya değişim taleplerimiz reddedildi. Sonra araştırdım bir çok kişide aynı problemi yaşamış. Çok güvenerek aldığımız Bosch marka bizi mağdur etti. Eşim kıyafetlerin üzerindeki beyaz tiftikleri koli bandı yardımıyla temizliyor artık. İade ya da değişim istiyoruz sizin gibi büyük bir markaya yakışıyor mu. Bir an önce değişim ya da iade taleplerimizi değerlendirmenizi rica ediyoruz aksi takdirde mahkemeye başvurmaktan öte çoluk çocuğumun rızkını verdiğim parayı hakkımı helal etmiyorum.

02 Kasım 2023 15:18 (Şikayetten 27 dakika sonra)

03 Kasım 2023 10:37

Teşekkür etmiyorum çünkü bir sonuç alamadım. Telefonun karşısındaki hanımefendi mağduriyetimin sebebinin kullanım alışkanlıklarımızın olduğunu cihazla ilgili bir sıkıntının olmadığını söyledi. Tabi kullanım alışkanlıklarımızdan neyi kastettiğini de açıklamadı. Ayrıca 7 aydır aynı kullanım alışkanlıklarımızla yıkadığımız çamaşırlarımız neden son bir aydır bu problemi yaşıyoruz. Dahası kullanım alışkanlıklarımızı teknik servisin bize söylediği gibi değiştirdik deterjanı, kullandığımız programı bütün alışkanlıklarımızı değiştirdik neden düzelmedi makineniz. Bosch gibi büyük bir markaya yakıştı mı? Para sizde kalsın değişim istedik sadece. Maddi durumum yok yoksa yenisini alırdım. Binbir zorlukla aldık biz bu makineyi ama koskoca Bosch bir değişimi çok görüyor müşteriye.

Ugur
09 Ekim 2024 16:00
Bosch Çamaşır Makinesi Kalite Sorunları ve Servis Deneyimi
Bosch Çamaşır Makinesi Kalite Sorunları ve Servis Deneyimi
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan
26 Eylül 2024 21:05
Bosch Çamaşır Makinesi Toz Bırakıyor!
Bosch Çamaşır Makinesi Toz Bırakıyor!
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
23 Ağustos 2024 18:32