Sezgin sonuçtan memnun

27 Kasım 2024 12:24
Sezgin'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler.”

Bosch marka KDN56VW25N/02 model buzdolabı daha 5 yıl olmadan arızalandı ve en yakın servisi çağırdık. Arızası soğutmamasından kaynaklıydı. Servis 18.10.2024 tarihinde gelerek aşağıdaki işlemleri yaptı:
- 00312139 Temizlik
- 00770377 De-frost
- 11031552 İzolasyon
Bunların karşılığı olarak da 6118 TL para aldılar. Bu işlemin ardından daha 1 ay dahi geçmeden buzdolabı yine soğutmamaya ve buzluğun altından su akıtmaya başladı. Sonrasında tekrar aynı servisi çağırdık. Servis bu defa aslında buzdolabının gaz kaçırdığını ve tamiratının evde yapılamayacağını söyleyerek buzdolabını götürdü. Aradan 2 hafta geçtikten sonra aradık ve tamir ettiklerini ama bu defa da 4000 TL daha istediklerini belirttiler. Buzdolabını 29.11.24 tarihinde getirip teslim edecekler ve daha önce aldıkları 6000 TL'nin üstüne şimdi tekrar 4000 TL talep ediyorlar. Madem arıza başka yerdeydi, neden bizden daha öncesinden de-frost olarak isimlendirdiğiniz parçayı değiştirip 6000 TL aldınız? Sorunu dahi tespit edemeyen yeteneksiz servis personelinizin hatasını biz 6000 TL olarak neden ödüyoruz?

27 Kasım 2024 12:59 (Şikayetten 34 dakika sonra)

06 Aralık 2024 10:18

Teşekkürler.