Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Bosch 4 Serisi Kurutma Makine'nin Her Programda Ve Ayarda Çekme Sorunu

16 Temmuz 2024 10:03

Bosch marka Series 4 WQG2410TTR model kurutma makinesi aldık ve bin pişman olduk. Bütün kıyafetlerimiz küçüldü. İki kez servis geldi eve ve sadece bir de şu programı deneyin, bir de böyle yapın bakalım gibi akıl verilip, her söylediğimize karşılık anlamsız cevaplar aldık. Daha etiket okumayı bilmeyen insanlar gelip bunu kurutmaya atamazsınız tabi çeker diyor. Yanımda açıp internete bakıyor kurutma işareti neydi diye. Sonra sıcaklığı sorguluyor yıkanırken yüksek ısıda yıkamışımdır diye. 30 derecede yıkanıyor beyefendi diyorum; sonuçta yıkanırken de bir ısıya maruz kalıyor. Bir de kurutmaya girince orada da ısı alıyor diyor. Aynı programda kurutulan bedeni aynı olan iki bebek kıyafetinden biri daha fazla biri az çekmiş olarak çıktı mesela örnek olması için bunun gibi birkaç parçayı çıkarttım kıyaslasınlar nasıl olabilir. Yani diye, verilen cevap yine saçmalık. Kazanın bir yerini söylediler. Oraya denk gelmiştir. Biri fazla ısı almıştır. Ondan öyle olmuştur diye. Yeni kıyafetler aldık. Tekrar denedik denilen programlarda yine çekme yaptı. Ablamda da bu markanın ürünü var yeni bir t-shirt daha alıp önce orada denedik hiçbir şey olmadı. Bizim makinede tekrar denedik boydan kısaldı. Bunun üzerine, ablanızın kıyafetlerini alıp burada deneyin. Bir de belki sizinkilerin kumaşı uygun değildir gibi bir saçmalık daha işittim. Daha neler neler dendi. Asla çözüm odaklı bir yaklaşım yok sadece laf yetiştirme, size karşı bir kusur bulma çabası. İade talep ediyoruz ancak bize hala VIP servis çağırın diyorlar. Bir kişinin daha gelip bizimle dalga geçmesini kaldıramayacağız artık. Edebildiğim her yere şikayet edeceğim.

16 Temmuz 2024 10:09 (Şikayetten 5 dakika sonra)

18 Temmuz 2024 10:23

Çözüm sunmadılar hiçbir şekilde makinede bir şey yok deyip konuyu kapattılar. Alman devi Bosch markasına ürününün arkasında durmadığı için diğer alacak olan insanlara yol göstermesi için yazdım başka marka tercih edebilirler.

Nursel sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kurutma Makinesi Çekme Sorunu

Nursel
24 Eylül 2024 21:44

Kurutma Makinesi Bebek Kıyafetlerini Küçültüyor Servis Çözüm Sunmuyor

Hilal
29 Nisan 2025 14:20
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
22 Ocak 2025 12:38
Serhan sonuçtan hiç memnun değil

Serhan
11 Haziran 2025 09:50
bosch-kurutma-makinesi-kiyafetlere-zarar-veriyor-cozum-sunulmuyor-2.jpg
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kurutma Makinesi Kıyafetlerimi Küçültüyor, Çözüm Bekliyorum

Onur