Salim sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Otomotiv Hatalı Servis

Salim
20 Mayıs 2024 10:52

Aracımı ilk aldığım günden bu yana Borusan Otomotiv Yetkili Servislerine götürür, bakımlarımı zamanında yaptırmaya azami özen gösteririm. Aracımı bugünkü km'si olan 120.000'den yaklaşık 10.000 km önce Borusan Oto Çankaya Balgat Yetkili Servisinde servise soktum. Bu serviste diskler değişti, bunun gibi pek çok ağır bakım sayılabilecek şey yapıldı. Servisten çıkar çıkmaz Tüvtürk'e Araç muayenesi için gittim. Aracım El freninin yeteri kadar tutmaması sebebiyle muayeneden kaldı. Durumu Borusan'a bildirdiğimde şaşırdılar, aracı getirmemi istediler. Bende şaşırdım açıkçası, Borusan servisinden çıkan 2016 model bir aracın muayeneden kalması kadar saçma bir şey yok çünkü. Sonrasında bayi Çayyolu'na taşındı. Ve bir geri dönüş olmadı. Ben aracımda yağ değişim ikazı üzerine rutin bakım için Esenboğa Borusan'a gittim. Aracımı kontrol eden yetkili el freni balatamın bitmiş olduğunu, bu balatanın bittiğinin fark edilmemesi sebebiyle diski de kullanılamayacak hale getirdiğini belirtti. Ben 10.000 km önce diski değiştirmişim. Aracı düzenli olarak bakıma getirmişim. Bir önceki bakımda diski değiştiren yetkililer neden el freni balatasını kontrol etmezler? Borusan yetkilisinin bana verdiği cevap, ''o balatayı kontrol etmek uzun sürüyor o yüzden biz ancak siz derseniz bakıyoruz.'' Komik değil mi? Hangi kullanıcı bunu bilir? Bu işin bir km'si yok mu? Servis kılavuzu yok mu? Bir önceki serviste diki kontrol eden yetkili ''Diski bitmiş'' dediğinde üzerindeki deformasyon fark edilmiyor mu? Yeni takılan diskin bu vurdumduymazlık yüzünden işlevsiz hale gelmesi kabul edilebilir bir şey değil. Borusan otomotiv'e aracımı teslim ederken gönül rahatlığı ile ederdim. Uzun yola çıkmadan önce muhakkak uğrardım ancak sanayi seviyesinde bir servis beklemiyordum açıkçası.

20 Mayıs 2024 10:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

10 Haziran 2024 14:52

Değerli Salim E., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

14 Haziran 2024 14:24

26 Haziran 2024 00:45

Emir sonuçtan hiç memnun değil

BMW Servisinde Balata Kabusu: Sorun Çözülmüyor

Emir
12 Ekim 2024 10:21

Borusan Oto'da Garanti Kapsamı Sorunu Ve Yüksek Fiyatlar

Emre
30 Mart 2025 21:57
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
18 Eylül 2024 07:25