Servet sonuçtan çok memnun

29 Ekim 2024 22:36
Servet'in Teşekkür Mesajı
“BMW Markasına özellikle de Borusan İstinye çalışanlarına teşekkürlerimi iletiyorum gerekli işlemleri yapıp mağduriyetimi giderdikleri gibi beni anlayarak kendi sorunlarıymış gibi yaklaşımla çözüme ulaştırdılar”

7 Ekim tarihinde, sadece 597 km'de olan BMW S1000RR motosikletimi, yıl dolduğu için Antalya Kosifler BMW servisine rodaj bakımı için götürdüm. Motor bloğunda yağ kaçağı olduğunu belirttim. Beni aynı gün 'motosikletiniz hazır' diye aradılar. Gittiğimde hala yağ kaçakları vardı. 2 defa işlem yapıldı. Tekrar 'yapıldı' diye aradılar, yine motorum servisten çıkmadan yağ kaçağı olduğunu söylediler. Motorumu İstanbul'a BMW İstinye Borusan'a göndereceklerini ve orada motorun komple motor bloğunun değişeceğini belirttiler. Bugün 29 Ekim ve şu an motorum İstinye Borusan'da, hala ne yapılacağı belli değil. Yarın gidip Tüketici Hakları'na başvuracağım. Motosikletin iadesini veya yenisi ile değişimini talep edeceğim ve bu, hayatımda yaşadığım en büyük hayal kırıklığı oldu. 597 km'de bir motorun motor bloğu fabrika hatasından dolayı delik olup yağ kaçırabilir mi?

07 Kasım 2024 17:05

Henüz 597 km de BMW S1000RR Marka doğru düzgün kullanmadığım motorsikletim bir yılı doldurduğu için 7 Ekim 2024 tarihinde Antalya Kosifler BMW yetkili servisine rodaj bakımı için götürdüm motor bloğunda yağ kaçağı vardı bunu da belirttim aynı gün motorsikletiniz hazır diye beni aradılar gittiğimde yağ kaçağı devam ediyordu bununla ilgili garanti kapsamında işlem yapacaklarını motoru serviste bırakmam gerektiğini söylediler motoru serviste bıraktım 17 Ekimde beni tekrar arayarak motosikletin hazır olduğunu söylediler şaka gibi yine gittiğimde yağ kaçağı devam ediyordu tekrar işleme aldılar aradan 1 hafta sonra tekrar aradılar bu kez motor ana bloğunda hata olduğunu motor bloğunun garanti kapsamında değişimi yapılması için İstanbul/İstinye Borusan BMW yetkili servisine göndereceklerini söylediler ben böyle bir şeyi kabul etmediğimi motosikletin ayıplı mal olduğunu bu sebeple yenisi ile değişimini talep ettiğimi söyledim konu ile ilgili firmaya talep oluşturacaklarını söylediler bugün 7 Kasım tam bir aydır bekliyorum Koskoca BMW markasının böyle bir hatadan dolayı kullanıcısını mağdur etmemesini motosikleti ayıplı mal olarak kabul edip yenisi ile değiştirmesini talep ediyorum

1730988313466.img-0567.jpg
07 Kasım 2024 16:26

1730984998092.kosikler-27.jpg
01 Kasım 2024 16:24

Henüz 597 km de BMW S1000RR marka motorsikletim 7 Ekimden bu yana servislerde sürünüyor bugün 1 Kasım 2 defa işlem yapıldı daha motor servisten çıkmadan aynı sorunu verdi ürünün yenisi ile değişimini talep ediyorum talebim karşılanmadıkça her türlü yerden hakkımı aramaya devam edeceğim Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum motosikletin yenisi ile değişimini talep ediyorum

30 Ekim 2024 09:15 (Şikayetten 10 saat sonra)

01 Kasım 2024 16:26

Herhangi bir gelişme olmadı BMW Türkiye'nin konu ile ilgili bir an önce talebimi karşılamasını motosikletin yenisi ile değişimini talep ediyorum

29 Kasım 2024 10:39
02 Aralık 2024 13:49
04 Aralık 2024 16:12
04 Aralık 2024 17:22

Enes sonuçtan hiç memnun değil

BMW S1000RR Motosikletim Uzun Süredir Serviste Mağduriyetim Giderilmiyor

Enes
22 Ekim 2025 13:09
Tarkan sonuçtan hiç memnun değil

BMW S1000RR Motosikletimde Şasi Yamukluğu Sorunu Ve Çözüm Eksikliği

Tarkan
27 Ekim 2025 12:28
bmw-s1000rr-motosikletimde-sasi-yamuklugu-sorunu-ve-cozum-eksikligi-4.pdf
bmw-s1000rr-motosikletimde-sasi-yamuklugu-sorunu-ve-cozum-eksikligi-1.jpg
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

BMW Servisinde Quickshifter Mağduriyeti

18 Ekim 2024 09:22