Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

BMW Servisinde Quickshifter Mağduriyeti

BMW Servisinde Quickshifter Mağduriyeti
18 Ekim 2024 09:22

BMW markasını seven biri olarak teşekkür etmeyi isterdim. 19 Eylül 2024 tarihinde 20.000 km bakimi için BMW F750 GS motorumu Antalya Kosiflere götürdüm. Quickshifter arızası garanti kapsamına alınmadı. Sebep koruma demiri takılması olarak belirtildi.
Motorumda Quickshifter sorunu düzelmesi için 20 gün bekledim aldığım yanıt kontrol ünitesi değişeceği ve ödemesini benim yapacağım seklinde.
Ve kontrol ünitesi Almanya'dan geleceği için en az 1 ay daha beklemem gerektiği.
Lütfen bu mağduriyeti giderin. Servisin taktiği Koruma demirini nasıl Quickshifter kablosunu koparır ve koruma demiri nasıl kontrol ünitesini bozar!
2 ay motoruma binemeyeceğim sebep güvenerek yetkili serviste işlem yaptırmam.
Servis öncesi motorumu wn azından kullanabiliyordum.
2024 yılında BMW gibi bir markanın 2022 model bir motosiklet parçası için 1 ay beklenmesi normal mi?
Koruma demiri Quickshifter i nasıl bozabilir kablosu nasıl kopabilir.
Neden yardim etmek bu kadar zor!
Neden insanların memnuniyetini böyle mağduriyete çevirmek için caba sarf ediyorsunuz?
Garanti kapsamında Quickshifter arızasının en acil şekilde giderilmesini ve tarafımdan bir ödeme alınmamasını talep ediyorum.

18 Ekim 2024 09:47 (Şikayetten 24 dakika sonra)

20 Ekim 2024 11:55

Hala bir gelişme yok! BMW müşterilerini mağdur etmek için ellerinden geleni yapıyor!

22 Ekim 2024 14:44

Hala bir yanıt yok!

20 Aralık 2024 20:13

BMW Kosifler BMW Borusan BMW Türkiye BMW Almanya tam 90 gün oldu hala sorun çözülmedi. Hala ikame motor verilmedi parça ücretini ödediğim kontrol ünitesi de arızalı geldiği bıldırıldı. Özür dileriz garanti kapsamına aldık paranızı iade edeceğiz kontrol testleri yapıldı tekrar BMW den yenı parça onayı bekliyoruz deniyor. 3 ay yahu 3 ay. Hala çözülmeyen sorunun çözümünü yasal haklarınızı tabii arayın diyen bir yetkili. Lütfen ben daha fazla beklemek istemiyorum yasal olarak 45 günü geçti Tüketici Hakları gereği değişim hakkım var. Bir quickshifter sorununu çözemediğiniz için bu talebim yenı bir motor talep ediyorum. Zamanı nasıl iade edeceksiniz? Mahkemeler ile mı ugrasalım? Bu yazdıklarıma çözüm üretmediğiniz noktada sadece maddi değil manevi yınden yaşattığınız olumsuzluklar için de hukuk mücadelesine gırecegım. BMW nın en yetkilisine sesleniyorum lütfen bu mağduriyeti sonlandırın. İyi seneler dilerim. Saygılarımla.

Özgür
Özgür

Geçmiş olsun hocam ne oldu sorun çözüldü mü

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
24 Eylül 2024 12:09