BMW G20 Klima Mağduriyeti

16 Nisan 2024 15:22

BMW G20 kasa kodlu 320i Edition M Sport Pro aracımızı 2023 Ağustos ayında İstinye Borusan'dan teslim aldık. İlerleyen süreçte, Eylül ayı gibi, klima ile ilgili bir sorun yaşadık; sağ taraf soğuk hava vermiyordu ve klimanın arızalı olduğu anlaşıldı. Yeni bir araçta böyle can sıkıcı bir durum yaşanması beni çok üzdü çünkü tamiri için aracın konsolunun komple sökülüp sağ taraftaki motorun değiştirileceği söylendi. Bu işlemin parça temini ve kontrolü gibi işlemler nedeniyle yaklaşık 1 ay süreceği belirtildi ve garanti kapsamında yapıldı; fakat bu olayın başıma gelmesi hoş bir durum değil. Yepyeni bir arabanın konsolunun sökülüp takılması beni oldukça rahatsız etti. Bu konuyla ilgili mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Yetkili kişilerin iletişime geçmesini talep ediyorum.

16 Nisan 2024 15:24 (Şikayetten 2 dakika sonra)

16 Nisan 2024 17:00

Olumlu cevap bekliyorum

Müjdat sonuçtan hiç memnun değil

BMW Marka Hayal Kırıklığı

Müjdat
14 Ağustos 2024 20:13
Emir sonuçtan hiç memnun değil

BMW Servisinde Balata Kabusu: Sorun Çözülmüyor

30 Temmuz 15:10
Cengiz sonuçtan çok memnun

Cengiz
22 Kasım 2023 18:34
"İlginiz için teşekkür ederim."