Emre sonuçtan hiç memnun değil

BMW G20 Arka Balata Sorunu

BMW G20 Arka Balata Sorunu
09 Eylül 2024 12:15

Aracım 2019 Model 3.20i (G20) bugüne kadar tüm bakımları istinasız yetkili serviste yapılmıştır. 17 yıllık BMW kullanıcısı olarak 18.000 km de biten arka balata bugüne kadar hiç görmedim. Geçen gün Musluoğlu BMW servisine bakım randevusu almaya gittim fakat arka balatalar için ayrıca ücret talep edildi. Benim sürekli uzun yol yapıp itinalı araba kullanan insan sayısı azdır. Buna rağmen 18.000 km de arka balatalar bitiyor. Borusan otomotivin müşterisine değer veren ve önemseyen bir firma olduğunu biliyorum. Konuyla ilgili garanti kapması adı altında desteklerinizi bekliyorum.

09 Eylül 2024 12:18 (Şikayetten 3 dakika sonra)

10 Eylül 2024 15:44

Tabii ki aramaya tenezzül etmediler. Bu saatten sonra yetkili serviste işlem yaptırmayacağımı bildirmek isterim. 2-3 katı kadar para ödeyip te Borusan'dan kaynaklanan sebebin arkasında durmaması beni şaşırttı.

Metin
Metin

Bu sorun daha hiçbir şey arabanın kronik motor titremesi, direksiyon ve yan tutmaç deformesi, silecek ve cam fitili sorunları... BMW nin sorunları bitmiyor. Görsel güzelliği dışında her yerinden kusur akıyor. Ben kesinlikle satıp Audi alacağım.

Emre

Bende aynı şeyi düşünüyorum :)

Tamer sonuçtan hiç memnun değil

BMW G20 Arka Balata

Tamer
15 Temmuz 2023 13:50
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
12 Mart 2025 19:52
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

BMW Balata Ücreti!

Zeki