Şahin sonuçtan hiç memnun değil

BMW Anahtar Sorunu F10

Şahin
02 Nisan 2024 23:30

BMW F10 model aracımı çalıştırdığımda ve kapılarını kapattığımda 'anahtar yok, motor çalıştırılamaz' uyarısı alıyorum; ancak anahtar düzgün çalışıyor. Kapıları kilitliyor ve aracı sorunsuz bir şekilde çalıştırıyor. Fakat kapılar açılıp kapandığında bu uyarıyı almaktayım. Çalışır durumdayken bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

03 Nisan 2024 08:33 (Şikayetten 9 saat sonra)

25 Nisan 2024 10:34

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz üzerine sizinle iletişime geçtik. Ancak servis ziyaretinizi daha sonra yapacağınızı belirttiniz. Müsait olduğunuz bir zaman diliminde servisimize sizi bekliyoruz. Saygılarımızla BMW İletişim Merkezi

Esat

Aynı hata uyarısı bende de var. Daha sonraki uyarı mesajı. Uzaktan kumandanızı direksiyon konsoluna tutun yazıyor. Kapıları açıyor, camları, sunroof'u kolayca kapatıyor lakin araca bindiğimde start'a bastığımda yukarıdaki ve resimlerde paylaştığın uyarıyı alıyorum. Cr2450 Varta pil taktım. Birkaç gün iyi idi. Şimdi tekrar uyarı vermeye başladı. Uzaktan kumandanın orijinal pili Panasonic. Facebook grubunda herkes sorunun pilden kaynaklandığını söylerken bazıları uzaktan kumandanın beyne tekrar tanıtılması gerektiğini söylüyor.

Şeyma
Şeyma

Sorun neymiş peki bende aynı hatayı alıyorum

Esat

Panasonic cr2450 pil takılması gerekiyormuş.

Ozan sonuçtan çok memnun

BMW F10 Kumanda Sorunu

Ozan
17 Temmuz 2024 02:04
"İlgileriniz için teşekkürler"
Senol sonuçtan hiç memnun değil

BMW F10 Anahtar Sorunu

Senol