Mehmet sonuçtan çok memnun

BMW 520i'nin Bitmek Bilmeyen Su Eksiltme Sorunu

03 Aralık 2024 23:41
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Şikayeti bir beklentim olduğu için yapmadım lakin, müşteri hizmetleri beni arayıp Borusan yenice'ye davet ettiler. Sağ olsunlar, özellikle Emrah bey çok kibar karşıladı, özel ilgilendi bizimle ve ücretsiz bir şekilde kesif yaptılar. Maalesef, özel servisler bir kez daha onlara karşı olan on yargıyı değiştirmediler. Gittiğim özel servislerin ya işbilmezliği ya da kotu niyetini gördüm ki, neredeyse aracımın kalbini sökeceklerdi ki Borusan'in yaptığı testlerden sonra araçta birkaç küçük sızıntı problemin dışında önemli bir şeyin olmadığını tespit ettiler. Özel servislere kalsa conta yanık deyip aracın kalbine ineceklerdi ve bir suru ekstra masraf daha çıkacaktı. İyi ki o aşamada izin vermedim. Tavsiyemdir özel servislerden kacın. Ucuz gorunup, daha pahalıya mal oluyor. Teşekkürler...”

Son iki yıldır çalmadığım kapı kalmadı, girmediğim yer, değiştirmediğim parça kalmadı ama maalesef hala aracım su eksiltiyor. Yıllardır BMW kullanırım ve hayatımın sonuna kadar bir daha kullanmayacağım. Kimseye de önermeyeceğim. İki yıldır radyatörden tutun tüm su boruları, radyatör üst hortum, termostat, devirdaim, iki kez su haznesi, yağ soğutmaya kadar ve aklıma daha gelmeyen birçok parça değişimi yaşadım. Korkunç paralar harcadım, tamircilerde geçirdiğim zamanlar da cabası, inanır mısınız. Geldiğim nokta bir arpa boyu kadar yol alamadık. 2017 model BMW 520i kullanıyorum, utanç verici bir durum. Hayatımın sonuna kadar BMW kullanmayacağım. Bu kadar sorunlu bir marka görmedim. Yazıklar olsun.

04 Aralık 2024 09:06 (Şikayetten 9 saat sonra)

18 Aralık 2024 19:38

Yorumlar (5)

Murat
Murat

Merhaba bmw520 i araç kullanıyorum 1 yildir araç bende su kaçağı sorunum var 6 defa tamire gittim her gittiğimde en az 3 parçada kaçak tespit ettiler parça degistiryorlar 1 hafta sonra başka yerden atıyor ne yapacağımı şaşırdım arabayı bu halde başkasına satmaktan da utanıyorum başkasının hayır görmediği malin parasından ben de hayır görmem diye düşünüyorum gerçekten BMW ye olan sevgim ve güvenim tamamen yerle bir oldu bu aracı bir an önce elimden çıkarıp bir daha kullanmak istemiyorum tavsiye de etmiyorum

Borusan beni davet edip, ücretsiz kesif yaptı. Orada kaçak yerlerini tespit ettik. Faydalı da oldu açıkçası. Şimdilik ses seda yok gibi ama önümüzdeki günlerde ne çıkar karşımız bilemiyorum. Özellikle bu kasa çok ısınıyor ve su akşamlarının tamamını plastik üretmişler ve isiyi gördüğü gibi maalesef patlıyor. Hassas bir araç. Elim kalbimde bekliyorum bende./ bakalım.

Osman
Osman

Mehmet bey, aracınızın silindir kapak contasında sıkıntı olabilir. İnternetten cs conta kaçak testi alıp aracınıza conta kaçak testi yapın. Bu testi bizzat kendiniz de yapabilirsiniz. Ucuz ve basit bir yöntem.

Borusanda test yapıldı. Öyle bir şey çıkmadı şükür. Birkaç sızıntıya sebep olan boru dışında çok şükür korktuğumuz şeyler çıkmadı. Selamlar

Çok teşekkür ederim. Açıkçası araç eski bir araç olmadığından oralardan suphelenmedim. Motora müdahale edilmeden sok tak yapmadan yapılabiliyor demek?

İdris sonuçtan hiç memnun değil

İdris

Emre sonuçtan memnun

BMW Aracımın Bitmeyen Sorunları Ve Servisin İlgisizliği

Emre
13 Mart 2025 11:05
"Sakarya Sandıkçı Oto Bmw Yetkili Servisinden Harun ve Mehmet Beylere teşekkürler. Fakat ücretsiz yapılmasını talep ettiğim halde ücret alındığı için merkez Borusan BMW ye olan olumsuz tutumum devam etmektedir. Hiçbir şekilde ilgilenmediler beni bilgilendirmediler."
BMW Aracımın Bitmeyen Sorunları Ve Servisin İlgisizliği