Furkan sonuçtan hiç memnun değil

BMW 520İ Aküyü Değiştirin Uyarısı

Furkan
29 Temmuz 2023 13:10

8 bindeki 2022 model BMW 520İ aracımda aküyü değiştirin uyarısı verdi. Aracı iki kez servise götürmeme rağmen garantiden karşılamadılar. Servisteki personel aracınızı 15 günde bir çalıştırmanız gerekiyor yoksa yine aynı hatayı verir şeklinde yorumda bulundu. Servisteki personele bakarsanız aracı bırakıp 15 gün tatile veya yurt dışına gidemezsin. Sorunun çözümü için akünün değişmesi gerektiğini, yeni akünün 14 bin tl olduğunu, servis dışında aküyü değiştirilirse aracın garanti dışı kalabileceğini belirttiler. Henüz 8 binde ve 1 yıllık aracın bu arızayı vermesi ve garanti kapsamı dışında olması kabul edilebilir bir durum değil. Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum aksi takdirde her türlü yasal hakkımı kullanacağımı belirtmek istiyorum.

29 Temmuz 2023 15:07 (Şikayetten 1 saat sonra)

Furkan
07 Ağustos 2023 17:12

Konu ile ilgili müşteri hizmetleri aradı ve size iskonto uygulayalım teklifinde bulundu. Daha önce bir çok marka araç kullandım, on binlerce km yapan araçlarda dahi iyi niyet garantisi adı altında mağduriyet giderildiğine şahit oldum ama BMW gibi müşterisini soğutan başka hiçbir markaya rastlamadım. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ve kararı burada paylaşacağım

Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
02 Ocak 2024 16:22
"Teknik Oto 1 den Bayan aradı ve Mustafa bey ile ilgilendiler. Akü değişmeden bir şeyler yaptılar ve sorun giderildi. Teşekkürler"
Cemre sonuçtan çok memnun

BMW Akü Değişim Ücreti Talebi

Cemre
30 Kasım 2023 17:33
"Akü değişimi ücretsiz yapıldı. Müşteri temsilcimiz çok güzel ilgilendi. Teşekkürler"
Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Fikret
11 Eylül 2024 16:02
Gokalp sonuçtan hiç memnun değil

BMW 420i 2023 Akü Arızası. Borusan Özgörkey Garantiden Değiştirmiyor.

Gokalp
05 Temmuz 2024 15:02
BMW 420i 2023 Akü Arızası. Borusan Özgörkey Garantiden Değiştirmiyor.
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
21 Eylül 2023 12:40