Blue Diamond Yüzük Ölçü Sorunu

Blue Diamond Yüzük Ölçü Sorunu
20 Mayıs 2024 14:18

Eşimle kasım ayında blue Diamond markasına ait bir pırlanta yüzük aldık. Yüzüğün daraltılmasını istedim; ancak, parmağıma uygun ölçüde daraltmadılar çünkü yüzük ölçümü almadılar. Deneme yaparak bir ölçü belirlenmedi. Tekrar daraltma talebinde bulunduğumda 100 dolar ücret talep edildi. İnternet sitesinde daraltmanın ücretli olduğuna dair bir bilgi bulunmamakta.
Müşteri hizmetlerini aradığımda ikinci defa daraltmanın ücretli olduğunu söylediler; ancak, bu bilgi sitede yer almıyor. Mağazada yeni bir yüzük alıp, mevcut yüzüğü daraltabileceklerini söylemeleri de mantıksızdı. Yaklaşık 25-30 bin değerindeki yüzüğü kullanamıyorum. Mağduriyetimin giderilmesi için gereken adımları atılmasını talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

20 Mayıs 2024 14:53 (Şikayetten 35 dakika sonra)
Kübra
Kübra
20 Mayıs 2024 14:55

İnternet sitenizde böyle bir bilgi yok. Satarken böyle bir bilgilendirme yapmıyorsunuz. Çözüm bulmadığınız için Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim.

13 Şubat 2024 01:17
Jankat sonucu yetersiz buldu

Blue Diamond Yüzük Ölçüsü Değişimi

18 Temmuz 2023 15:13
Feyzullah sonuçtan hiç memnun değil

Bluediamond Müşteri Haklarının Hiçe Sayılması

Feyzullah
05 Temmuz 2024 14:30
Bluediamond Müşteri Haklarının Hiçe Sayılması
Özlem sonuçtan çok memnun

20 Şubat 2024 20:59
"Sorunum çözüldü"
Altınbaş Mücevherat Satmayacakları Fiyatla Sitelerine Ürün Koyup Sipariş Alıyorlar.

Blue Diamond Uyurken Düşen Taş Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

03 Ocak 2025 16:28