Alyansın İkiye Ayrılması Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Alyansın İkiye Ayrılması Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
31 Aralık 2024 14:43

Antalya Özdilek Blue Diamond mağazasından alyans satın aldık. Eşim için, içinin boş olduğunu bilerek ürünü aldık. Yamulma veya ezilme durumunda herhangi bir problemle karşılaşırsak bize destek sağlanacağını ve ürünün tamir edilip tarafımıza verileceğinin garantisini alarak, kurumsal bir firma olmasına güvenerek ürünü satın aldık. Fakat aldığımız alyans, iç ve dışı olmak üzere iki halka haline geldi ve birbirinden ayrıldı. Yamulmalar, içi boş olması nedeniyle meydana geldi. Antalya Özdilek Blue Diamond mağazasına ürünü götürdüğümüzde, müşteri hatası olduğu ve ürünü yapmayacakları tarafımıza söylendi. Fakat yüzüğü nasıl iki halka haline getirebiliriz bilmiyoruz ve bu alyans olması nedeniyle sürekli parmağımızda takılı kalan bir ürün. Faturamızı istediğimizde kayıt tutulmadığını ve faturamızı da göremeyeceklerini söyleyip bizi başlarından gönderip yardımcı olmamak adına her şeyi yaptılar. Biz ** ve **'tan sürekli alışveriş yapıyoruz. Hiç başımıza böyle bir durum gelmedi; müşteri memnuniyeti üst düzeyde tutularak, asla fatura istenmeden yıllar önce aldığımız ürünler bile araştırılıp faturalarına ulaşılır. Blue Diamond bu konuda neden eksik ve faturamıza dahi ulaşılamıyor ve asla yardımcı olunmuyor. Bize değişim yapacaklarını ve üzerine para istediklerini söylediler. Açıkçası garip bir durum.

24 Aralık 2024 14:45
Blue Diamond Ürün Kalitesizliği ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Gümüş Alyans Hemen Karardı, Mağaza Çözüm Sunmadı

02 Ekim 2025 17:59
Gümüş Alyans Hemen Karardı, Mağaza Çözüm Sunmadı
Görkem sonuçtan memnun

Yanlış Ölçü Ve Kalitesiz Ürün Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

22 Eylül 2025 20:10
"1.500 TL karşılığında yüzüğü sıfırdan üretip teslim ettiler. T** Hanım çok ilgiliydi. Kendisine teşekkür ederiz."
Yanlış Ölçü Ve Kalitesiz Ürün Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım
yanlis-olcu-ve-kalitesiz-urun-nedeniyle-magduriyet-yasadim-3.jpg
yanlis-olcu-ve-kalitesiz-urun-nedeniyle-magduriyet-yasadim-2.jpg
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Blue Diamond Yüzüklerde Sürekli Sararma Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti!

07 Ekim 2024 00:04
Blue Diamond Yüzüklerde Sürekli Sararma Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti!

Yeni Alınan Alyans İkinci Gününde Ezildi Mağduriyet Yaşadım

13 Ekim 2025 14:37