Bizim Iğdır Turizm Yanlış Bilgilendirme Ve İlgisizlikle Karşı Karşıya Kaldım

Bizim Iğdır Turizm Yanlış Bilgilendirme Ve İlgisizlikle Karşı Karşıya Kaldım
18 Haziran 2024 22:30

Bizimığdır firmasından ayın 19'undaki seferine internet üzerinden 10 gün öncesinden bilet aldım. 7 numara aldığım otobüs 2+1, ben de tekli koltuk aldım. 16 saat otobüs yolculuğu yapacağım. Bugün son gün diye seferi kontrol etmek istedim ve otobüsün 2+2 olduğunu, benim 7 numaranın da koridor olduğunu gördüm. Firma ne arayıp bilgi verme zahmetinde bulunuyor, ben rastgele görüyorum. Arayıp soruyorum, yoğunluk var yapacak bir şey yok deyip başından savıyor. Bana iki gün önceden bilgi verse, bileti iptal edip değiştirirdim, alternatifler mevcuttu. Bu saatten sonra mecbur bırakıyorlar kendilerine. Bu yaptıkları uygun mu, yasal mı? Müşteriye bu tip değişiklikleri bilgi vermeleri gerekmiyor mu? Neredeyse bir gün yolculuk yapacağım, benim için bu sorun 3-5-10 saat değil.

Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Öz Gülaras Turizm Firmanın Çok Geç Gelmesi Ve Koltukların Keyfiye Yer Değiştirilmesi

18 Temmuz 2023 16:13
Sultan sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 15:31

26 Ocak 2024 21:40
Aygül sonuçtan çok memnun

19 Haziran 2024 16:51
"Yaşadığım mağduriyete karşı gösterdiği yaklaşım ve anlayış için nilgün hanıma teşekkürlerimi sunarım daha sonraki yolculuklarımız da şikayet için değil de memnuniyetimizi bildirmek için iletişim kurmak temennisiyle iyi günler"
Kale Seyahat'in Sefer Değişikli Yapıp Yan Koltuğu Satması
Kale Seyahat'in Sefer Değişikli Yapıp Yan Koltuğu Satması