BiPŞikayetvar üye markasıdır

• Çözülen
  • Videolu

BİP Yıldızlarından Mesaj Gelmiyor

44 dakika önce

Saygılarımızla, BİP de normal mesajlarım ve servisler yerindeki hiçbir mesajım gitmiyor, hepsi tek tık oluyor. BİP yıldızı yapacağım ama durumuma basıyorum, hediyemi al a basıyorum hep tek çizgi sürekli BİP yeni mesaj gönderiyor ama aynı şeyi gönderiyor ve tek sorun ne mesaj alabiliyorum ne de atabi...

BiP Benim Mesajım Gitmiyor

3 saat önce

Mesajım karşıya gitmiyor lütfen bana yardımcı olun. Karşıdan bana mesaj geliyor ama benim mesajım gitmiyor Ve durum atımda hiç kimse görmüyor. Lütfen bana yardımcı olun en kısa zamanda bu sorunu düzeltmenizi istiyorum ve BİP yıldızı sürpriz nokta vb. Yararlanamıyorum

BiP Benim Mesajım Gitmiyor

BiP Turkcell Yıldızları 1 GB Hediyem Gönderilmiyor

5 saat önce

BİP'e girdiğimde Turkcell yıldızları isimli servisten hediye kazanmaya çalıştım. Bipten 5 dakika konuşmam karşılığında 1 GB internet vereceği söyleniyor ve ben aşağıdaki fotoğrafta da görmüş olduğunuz gibi 5 dakika 8 sn. konuştum ama hediyem verilmedi. Lütfen bu konuda bir açıklama bekliyorum.

BiP Turkcell Yıldızları 1 GB Hediyem Gönderilmiyor

18 saat önce

Mesajlarım tek tikte kalıyor. Kanal servisler bölümünde'de aynı şekilde tek tik BİP yıldızları için hedefi tamamlıyordum (25 kişi) bir anda tek tikte kaldı karşı taraftan mesajlar geliyor ama benimkiler iletilmiyor yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler 2 haftadır bu sorunu yaşıyorum

BİP Doğrulama Kodu Hatası

1 gün önce

Diyanet işleri başkanlığında görev yapıyorum adıma kayıtlı kullanıcı adına farklı numara var o numara benim değil farklı bir kişi adına alınmış hat ve hattı yenileme gibi bir şansımda yok doğrulama mesajları o numaraya gidiyor, numaramın güncellenmesini rica ediyorum.

BiP 10 GB Ödüllü Yarışma

3 gün önce

10 GB ödüllü yarışmasına katıldım 5 saniyede cevapladım fakat verilmedi, diğer katıldığım oyunda da böyle bir sorunla karşılaştım madem böyle sorun olacak hiç yapmayın. Böyle yarışmalar insanın hevesini kursağında bırakıyorsunuz, en kısa sürede bakılırsa memnun kalırım.

BİP Uygulamasından SMS Mesajı

4 gün önce

BİP uygulamasını hiç kullanmadığım halde engellediğim numaradan defalarca SMS mesajı geliyor. Lütfen ilgilenin mesaj gelmesin rahatsız oluyorum. Bu konuya çözüm bulursanız sevinirim. Çok saçma bir şey çünkü ben kullanmadığım halde nasıl mesaj gelebiliyor ilgilenirseniz sevinirim.

5 gün önce
Samet Şikayetini Yayından Kaldırdı

BiP Ödül Avcıları Ödülü Vermedi

5 gün önce

100 puana ulaştım ve günlük BES GB 3 gün ödülünü tamamladım fakat hediye havuzunda henüz hediyemi aktifleştirmek için bir yer açılmadı bu yüzden yardıma ihtiyacım var tüm görevleri tamamladığıma eminim lütfen paketimi aktifleştirmeme yardımcı olunuz. Kısa zamanda dönüş bekliyorum.

BiP Onay Kodu U

6 gün önce

BİP uygulamasından onay kodu alamıyorum. Hata veriyor. Hücresel veri kullan diye açıklama çıkıyor. Açıyorum ama gene bu sefer hata veriyor. Sizden rica ediyorum. Yardımcı olur musunuz? Lütfen şimdiden teşekkür ediyorum ve çözüm bulmanızı rica ediyorum. İyi günler.

BiP Onay Kodu U

BİP 10 Yerine 5 GB Gelmesi

6 gün önce

BİB uygulaması, 10 GB ödüllü adam asmaca oyununda sorulan soruya doğru cevap verdim ve 5 GB geldi. Bana madem 5 GB gelecekti neden 10 TL fazla verip de 10 GB aldım anlamıyorum. Düzeltilmesini rica ediyorum. 2. Sefer başıma geliyor. Bu en kısa sürede çözülürse sevinirim.

Turkcell BİP 5te5 Penaltı Sorunu

1 hafta önce

Yıllardır kullandığım BİP servisi olan 5te5 penaltı geçen ay olduğu gibi yine sorun yarattı bir daha bu servisi kullanmayacağım. Faturama yine uygulama hatası yüzünden 150.45 TL yansıtıldı ve internet hattıma tanımlanmadı ücret iadesi talep ediyorum. Lütfen bu servisi düzeltin ya da 5te5 penaltı ser...

BİP Adam Asmaca Oyun Süresi Doldu Ekranı

1 hafta önce

24.09.2023 tarihinde BİP uygulamasında yer alan adam asmaca oyunu için ödeme onayında bulundum. Oyunu başlat dedim, ancak süreniz doldu uyarısı verdi. Oyunu oynayamadım ve herhangi bir ödül de kazanamadım. Konuyla ilgili görseli de ekliyorum. Maalesef uygulama üzerinden kimseye de ulaşamıyorum.

BİP Adam Asmaca Oyun Süresi Doldu Ekranı

BİP Mesajları Karşı Taraf Alamıyor

1 hafta önce

Saygılarımızla, BİP de normal mesajlarım ve servisler yerindeki hiçbir mesajım gitmiyor, hepsi tek tık oluyor. BİP yıldızı yapacağım ama durumuma basıyorum, hediyemi al a basıyorum hep tek çizgi sürekli BİP yeni mesaj gönderiyor ama aynı şeyi gönderiyor. 1.5 haftadır, yani ortalama 10 gündür bu sor...

BiP Engelli Kişinin SMS İle Bipten Gelen Mesajı

1 hafta önce

Bu BİP uygulamasını hiç kullanmadım, hesabım yok ama engellediğim bir numara bana buradan durmadan mesaj yolluyor. SMS olarak düşüyor, bu nasıl saçmalıktır? Ben sırf bu insanı engellemek için BİP denen yerden hesap açtım. Şu an hemen çözülsün, bu gerekli tüm yerlere şikayet ederim.

BiP Bilgi Savaşı GB

1 hafta önce

Bugün Bilgi savaşından 3 GB kazandım 2Gb interneti gecikmeli de olsa geldi. Gelir gelmez tükendi ben hiç kullanmadığım halde. Ya 2 GB geri verin ya da paramı iade edin. Mağdur oluyoruz. Benim gibi yüzlerce insan var böyle mağdur olan. Bu ne ya böyle bir şey olamaz.

BİP Audi Çekiliş Kampanyası İçin Faturama Yansıtılan 80 TL

1 hafta önce

Telefonumda BİP yüklü olmamasına rağmen 'BİP Audi çekiliş kampanyası' için faturama 80 TL para yansıtılmış ben böyle bir kampanyaya abone olmadım. İptal etmeme rağmen SMS'lerim size gelmiyor ve iptal edilmiyor. Lütfen bu durumu düzeltmenizi rica ediyorum.

Sedat Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Şikayetvar üye markasıdır BiP 5 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Bip için ulaşabileceğim bir telefon numarası var mı?
Bip markasına erişmek ve destek almak için kullanabileceğiniz telefon numarası 0532 757 2222 şeklindedir.
Bip ücretli mi?
Bip tamamen ücretsiz bir uygulamadır.
Bip uygulaması olmayanlara uygulama üzerinden mesaj gönderebilir miyim?
Uygulamayı cep telefonlarına indirmiş olmasalar bile dilediğiniz kişilere Bip üzerinden SMS gönderebilirsiniz.
Bip kullanmak için Turkcell abonesi olmak şart mı?
Bip uygulamasını tüm operatör sahipleri indirip kullanabilir.
Bip hangi GSM operatörüne ait?
Bip, bir Turkcell uygulamasıdır.
Farklı bir sorum var.
Bip ile ilgili tüm soru ve şikayetlerinizi buradan iletebilirsiniz.

Turkcell Bip Hakkında

Bip, Türkiye'nin en büyük GSM operatörlerinden biri olan Turkcell'in mobil cihazlara özel olarak geliştirilen bir anlık mesajlaşma uygulaması olarak karşımıza çıkmaktadır. Hem iOS hem Android özellikle akıllı telefonlarda kullanılabilen Bip Turkcell aracılığıyla tüm GMS operatörlerinin kullanabileceği bir uygulama olarak çalışmaktadır. Bip indirmek için Apple Store veya Google Play Store mağazalarını ziyaret edebileceğiniz gibi Turkcell AppMarket üzerinden de Bip uygulamasını indirmek mümkündür. Pek çok farklı özelliği bulunan Bip, başta mesajlaşma ve iletişim kurma olmak üzere kullanıcılarına aynı anda birden fazla işlem yapma imkanı sunan, inovatif bir mobil aplikasyondur. Eğer siz de Bip indirmek istiyorum diyorsanız, cihazınızdaki uygulama mağazasında uygulamayı aratabilir ya da Turkcell abonesiyseniz Turkcell AppMarket üzerinden uygulamayı indirebilirsiniz.

Bip Nedir, Nasıl Çalışır?

Bip, caps yaratma, iletişim kurabilme, grup mesajlaşması yapma, konum paylaşma, oyun oynama ve para transferi yapma gibi farklı işlevleri bulunan bir mobil uygulama olarak geniş kitlelerce tercih edilmektedir. Kullanıcılar uygulama üzerinden birbirlerine mesaj, resim, ses kaydı, görüntü ve video aktarabilmektedir. Bip'in kaybolan mesaj uygulaması, mesajların belirli bir süre sonunda sohbet ekranından kaybolmasını sağlayan eğlenceli bir uygulamadır. Bip üzerinden herkesle iletişim kurabilir, uygulama içerisinden uygulamayı kullanmayanlara bile SMS gönderilebilir. Buna ek olarak caps yaratma özelliği de Bip uygulamasının en sevilen ve tercih edilen ek özelliklerinden biridir. Gündelik yaşamın eğlenceli bir parçası olan caps'ler sayesinde kullanıcılar, sevdiklerine ve arkadaşlarına eğlenceli görseller gönderebilir. Bip'te aynı zamanda ünlü karikatürist Yiğit Özgür'ün sadece uygulamaya özel olarak tasarladığı çıkartmalara ve görsellere de rastlamak mümkün. Bip kullanıcılarının en çok merak ettiği sorulardan bir tanesi de Bip'ten nasıl internet kazanabilirim oluyor. Bip, üyelerine özel dönemsel kampanya ve fırsatlar düzenleyerek ücretsiz GB, ücretsiz SMS ve ücretsiz dakika gibi farklı hediyeler kazandırabiliyor. Bip hesabınızı oluşturduktan sonra size özel hediye fırsatlarını inceleyebilir, hesap ayarlarınızı düzenleyebilir ya da Bip hesap silme işlemi yaparak uygulamadan çıkabilirsiniz.

Bip Kullanıcı Şikayet & Yorumları

Daha önce Bip uygulamasını indirmediyseniz ve henüz kullanmadıysanız, burada yer alan Bip şikayet ve geri bildirimlerini okuyarak uygulama hakkında daha kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bip güvenli mi gibi sorularınız için gerçek kullanıcı yorumlarını buradan okuyarak uygulamanın kullanıcılar tarafından nasıl değerlendirmeler aldığını öğrenebilirsiniz. Aynı şekilde güncel bir Bip kullanıcısıysanız yaşadığınız sorun ve problemleri bu Şikayetvar sayfası üzerinden ileterek ilgili yetkililerin sizinle iletişime geçmesini ve sorununuzu çözmesini sağlayabilirsiniz. Bip ücretli mi sorusu, kullanıcıların en çok merak ettiği sorulardan bir tanesidir. Bip uygulaması, tamamen ücretsiz bir uygulama olmakla birlikte, halihazırda bir internet paketinizin olması durumunda hiçbir ekstra ücret ödemeden kullanılabilen bir aplikasyondur.